Je mu 30 a mě 16

Otázku položila: Anonymní uživatelka #351560 2.8.2016 16:08

Ahoj holky, zajímal by mě váš názor. Před týdnem jsem jela s kamarádkou na brigádu , kde na nás čekalo milé překvapení v podobě sexy šéfa. Celý den jsme si povídali a já si všimla, že se ke mně nechová tak, jak by se měl chovat šéf ke svým podřízeným. Zeptala jsem se kamarádky kolik mu vlastně je a ona odpověděla, že 25. Na druhý den za mnou přijel, šli jsme si zaplavat do lomu a pozval mě na večeři (opět jsme si povídali a já pořád přemýšlela nad jeho věkem). Vypadal max. na 26 a i z vyprávění o škole to na tento věk sedělo. Po večeři jsme si sedli k němu do auta odvezl mě domů a rozloučil se se mnou polibkem. Stalo se to tak rychle, že jsem nestihla nijak zareagovat. Večer mi to nedalo a zeptala jsem se ho kolik že mu vlastně je. A jeho odpověď mě dostala. 30. Byla jsem v šoku, protože vzhledem k mému věku je to opravdu velký věkový rozdíl. Nakonec z něj vylezlo, že si ze začátku myslel, že je mi 23 vzhledem k mym zájmům a trávení volného času (pracuji a ve volném čase se věnuji dobrovolnickému programu) . Přitom jsem mu říkala, že je mi 17 a že za měsíc mam narozeniny. On tto pochopil tak jak by to pochopil asi každý a to tak že za měsíc mi bude 18. Jde o to, že mě fyzicky hrozně přitahuje a docela si rozumíme, máme hodně společných zájmů, on je sympaťák. Jediné co mé trápí je jeho věk. Je o sedm let mladší než moji rodiče. To mu můžurovnou říkat taťko. Pořád mi píše a znovu mě pozval na oběd a já z toho mám špatné svědomí. Mám pocit, že dělám něco špatného, něco co se nesmí. Za dva dny by jsme se měli vidět. Chci si to s ním vyříkat s očí do očí a jen doufám, že mě pochopí a nebude dál nic zkoušet.

  • 02.08.2016 18:47:06 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nevím na co se ptáš?, když si vlastně v závěru sama odpovídáš - že si to s ním chceš vyříkat a chceš, aby to na tebe už nezkoušel.
    Můj názor je takový, že pokud se ti líbí a je ti s ním bezva, tak věk vůbec neřeš. No a co že jsou rodiče starší o 7let?
    Jasně, jsi mladá a takových "lásek" může být ještě spousta, ale já bych si užívala toho pocitu zamilování se. Takže za ti radím, aby ses s ním klidně sešla, promluvila si s ním o tom věku a řekla mu, že tě to udivilo, ale že budeš ráda, když spolu strávíte léto a pak se uvidí, ne?
    A nezapomeň - na případnou ochranu! Zařiď si ji ty, nespoléhej na chlapa.....
    Krásné léto přeju!

  • Kamaradka ma skoro o 20 let starsiho chlapa a klape jim to uz 8 let paradne. Takze o vekovem rozdilu to neni. ;-)

  • Kamaradka ma o 14 let starsiho manzela, maji spolu syna a je s nim stastnejsi, nez s mladsimy partnery. ;-)

  • Já si myslím, že na věku vůbec nezáleží. Sice jsi ještě mlaďounká, ale pokud si rozumíte a přitahujete se, tak nevidím problém. Ale! Jemu je 30 a když spolu budete, tak taky musíš počítat s tím, že třeba bude chtít za pár let děti. Taky co tomu řeknou třeba rodiče... mně třeba přítel 24 let podvedl s o 18 let starší ženskou... takže věk vůbec neřeš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 572 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist