Je možná alergie na lubrikanty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72449 27.8.2012 15:15

Ahoj womenky, mám podezření na alergii na lubrikanty na kondomech. Když se s přítelem miluju s normálním lubrikovaným kondomem, tak mě tam dole po styku hrozně pálí, jako kdybych hořela. Dneska jsme ale použili kondom který byl lubrikovaný jen lehce (crown) a než jsme ho zavedli dovnitř (s tím máme trochu problémy) tak oschnul, ale já jsem sama o sobě vlhká dost, takže to problém nebyl. Ale po styku mě to dole vůbec nepálilo. Tak se ptám jestli je možná spojitost? Když jsme jednou na přítele použila přímo lubrikant od primerosu (od toho máme i kondomy) tak přítel říkal, že mu úplně hoří. :-) tak nevím...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jéje... to víš že existuje. A může to být i alergie na latex... to znám:-) Nebo vám bude vadit jen určitá značka... všechno je možné. To vypozorujete... i když metoda pokus - omyl není úplně příjemná, viď...:-)

  • Simone28.8.2012 15:33

    Alergie na lubrikant určitě možná je, mně jen nesedí to, že lubrikant nepálí jen tebe, ale i přítele. Samozřejmě to může být i o tom, že máte na lubrikant alergii oba i takové náhody se stávají, jen se mi to zdá divné. Ale taky to může být jen tou jednou značkou, která ván nesedí. Asi bych si zašla na alergologii a mezitím zkusila jinou značku kondomů, případně kondom s menší lubrikací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist