Je moje chování k příteli normální?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321397 26.7.2015 2:35

Ahooj holky,předem se omlouvám za anonymitu ale je to dosti osobní problém..Mám přítele kterého miluju,ale občas když mě naštve začnu po něm řvát a nadávat mu,když jsem na ntbku a hraju si hry..přijde a začne do mě šťourat,že jsem závislá atd..viz.dnešek sahal mi na myš tak jsem se po něm ohnala a jelikož jsem ve vzteku škrábla větší silou..měl Tam i kapičku krve...později mě to pak všechno mrzí...Jindy zase příteli vyhovím ve všem..a nedala bych ho za nic na světě a jenom tulit bych se chtěla..pak mi zase rupne v hlavě a začnu po něm řvát ať si najde praci..hledám mu jí i sama nejdřív řekne že se mu ten inzerát nelíbí,po 2h přijde že jestli bych mu ho mohla najít ze se zamýšlel co jsem mu říkala..."jak chce mít děti,dům když nemá ani tu snahu si začít vydělávat v 19?! "Jinak rádi plánujeme budoucnost a takhle ale občas jsem na přítele opravdu hnusná..taky to tak máte někdo aspoň jedna? nebo jsem jediná? a jaký máte na to názor?
omlouvám se za chyby a děkuju za odpovědi ;-)

  • 26.07.2015 8:16:06 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :D to mi připomíná mě, vždy když něco začnu dělat, tak přijde a pozlobi mě, dělám mu to samé, ale jeho reakce jsou spíš veselé než ty moje ,ty jsou spíš přehnané, především, když varim nebo uklízím a nedaří se mi a on přijde a začne do mě stourat, pak přijde ještě dcera a dělá to taky, tak je pak vyhazuju z kuchyně oba. Už jsem mu říkala milionkrát, že má se mnou svatou trpělivost. Já bych se už kolikrát nakopala do zadku.

  • Každá sme iná... aj keď si myslím, že na svojich reakciách na jeho provokovanie by si mala popracovať a naučiť sa ovládať - nie kvôli nemu, ale kvôli sebe, pretože sa ti to ešte v živote veľakrát zíde.
    Každopádne, do lenivého chlapa treba kopať, v tomto smere som za. Je pravda, že ten tvoj je ešte dosť mladý a je prirodzené, že sa ešte v niektorých veciach hľadá a učí sa. Ale na strane druhej, keď je chlap nečinný tak vlastne vnútorne hnije. Takýchto chudákov sú plné hospody, veľké bruchá, múdre reči, ale vlastne v živote nikdy nič nedokázali... Samozrejme, nie z každého môže byť majiteľ veľkej spoločnosti, ale môže byť aspoň naozaj dobrý v tom, čo robí. Skús teda nájsť spôsob, ako ho motivovať nájsť si prácu, ty si ho poznáš, vieš, či na neho skôr platia lichôtky alebo je skôr súťaživý... Hrať sa na mamu by mala byť tá posledná možnosť, hoci je to svojim spôsobom vlastne najjednoduchšie proste mužovi povedať, čo by mal robiť ;)

  • Ano, mám kamarádku, která funguje podobně - ovšem její manžel taky, takže klasická "Itálie". Jsou spolu už deset let a velmi se milují :-).

  • Martasek8926.7.2015 11:02

    Jsem cholerik, taky občas vybouchnu, hlavně v situaci, kdy chci něco dodělat a manžel furt do mě hučí a něco chce. Ale to max vyjedu, že po něm křiknu, nebo tak, ale abych ho nějak napadla? To fakt ne, to mi osoběn teda přijde až moc 8-o

  • tohle mi příjde nenormální řvát a házet po něm něco kvůli pc, aby jemu nedošla trpělivost a nedal ti sbohem, měla by ses trochu chovat lépe, když ho tak miluješ:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist