Je mi 17 a mám hrozná prsa!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109066 5.3.2013 21:25

Zdravím :) Mám problém, který mě opravdu trápí a dost mi sráží sebevědomí. Jsem plnoštíhlá, ale moje prsa nejsou zrovna dvakrát velká a navíc je mám dost povislá. Nejspíš je mám takové už od přírody a hrozně mě to trápí. Co mám dělat? Existují nějaké cviky na zpevnění prsou? Také jsem koukala po internetu a existují růzdné doplňky stravy na zvětšení a zpevnění, ale nevím jestli by byli pro mě vhodné, jelikož je mi teprve 17, takže opravdu nevím co mám dělat.. pomocte mi prosím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • I když máš prsa malá, tak to chce určitě kvalitní podprsenku, která prsa podrží, aby se dále neprověšovaly. Cviky existují, ale jsou na prsní svaly (s vlastním poprsím nic neuděláš :-( - není to sval). Na netu najdeš spoustu rad - zadej si do vyhledávače "posilování prsních svalů ženy" a budeš moci vybírat. Dále prý pomáhá střídaní teplé a studené vody. Doplňky stravy na zpevnění a zvětšení prsou jsou, dle mého, pouze tahače peněz z peněženek zoufalých ženských.

  • Cviků existuje plno, ale mám pocit, že nějak extrémně ti nepomůžou. Asi s tím nic neuděláš. Jsem ve stejném věku jako ty a trápí mě zase dost malá prsa. Asi nezbývá nic jinýho než si na to začít zvykat ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist