Je lepší blond barva nebo melír?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70647 17.11.2012 20:53

Ahoj holky, mám světle hnědé vlasy a už léta střídám období, kdy si barvím vlasy úplně všechny na blond a období, kdy si na své přírodní vlasy jen dávám světlý melír. Obě varianty mají svá pro a proti. (např. melír vypadá o něco lépe a přirozeněji, ale nepříjemné je, že zatímco melír vlasy vysušuje tak zbytek těch neobarvených vlasů se mi zase naopak mastí, takže mám nakonec vlasy stejně splihlé).
Jde mi ale o to, že mám vlasy docela jemné a ne moc husté. Jedna kadeřnice tvrdí, že na řídké vlasy je lepší barva na celou hlavu, že výsledný efekt vypadá celistvěji a opticky vypadají vlasy bohatší. Jiná kadeřnice zase tvrdí, že je to právě naopak a že spíš melír dělá vlasy opticky hustší. Takže teď fakt nevím a mám dilema. Co myslíte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych šla určitě do melíru.Barva brzy odrustá a nevypadá to hezky.Obzvlášt blond.Musí se často dobarvovat.Stačí po melíru zvolit vhodnou vlasovou kosmetiku a nic zničené není.Samozřejmě musí být melír dobře udělaný,aby nezničil vlasy.Já měla za život 1x blond vlasy a ničili se mi věčným dobarvováím.Ted už roky používám melír a jsem max. spokojená:-)

  • petulinkaa1317.11.2012 21:21

    kazda ti vzdycky bude rikat neco jineho :-)hlavne melir ti vic nici vlasy,nezapome,ze tam jde peroxid 9 i 12 a u barvy 6,takže tim uz je jasny co ti vic skodi,me melir dost znicil vlasy,i tedy barvy,ale ja to menila na skole hodne casto tou praxí :-D kazdopadne co je pro me z pohledu vzhledu hezci,tak rozhodne melír :-) ale víc škodi!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist