Je divné, když si chci nechat u přítele nějaké věci?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370664 16.5.2017 10:26

Ahoj, s přítelem se vídáme tak jednou týdně. Mám u něj pár věcí z kosmetiky, odličovadlo, tělové mléko a tak. A pokaždé když si tam nechám o nějakou věc navíc tak z toho pomalu šílí. Přitom ale pokud vím, tak si normálně holky nechávají u přítele i oblečení a tak. Fakt mi tohleto vadí. Jsem divná já, nebo můj přítel? :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud toto dela po 3letech, tak bych si s nim sedla a promluvila si o Vasem vztahu, kam dal povede.. Z takoveho chovani, po letech bych usoudila, ze predstavy o budoucnosti budou rozdilne.

  • byla sem s přítelem měsíc a sám mi řekl, abych si u něj nechala nějaké oblečení, hřeben a nějaké základní věci a to sme spolu vyloženě nebyldeli, ale začala sem tam přespávat 1x týdně.
    takže pokud takhle vyšiluje po tom, co jste spolu 3 roky, tak mi to spíš připadá (nechci se ho dotknout), že si tam vodí i nějaké jiné návštěvy a pár věcí svede na to, že si to tam bývalka zapomněla, pokud se objeví něco nového, tak to je divný. promluvila bych si s ním, co mu na tom tak vadí a dohodla se na nějakém kompromisu. být spolu 3 roky a vidět se jen 1x týdně je trochu málo.

  • Záleží, jak dlouho spolu jste... Pokud to děláš po 3 měsících...tak se mu nedivím :-) A taky, jestli oba chcete od vztahu to stejné :-)

  • Jsou muži, kteří toto nesnesou, dokud spolu dva doopravdy nebydlí na 100%. A jak píše anonymka přede mnou, záleží v jaké fázi vztahu jste. Já třeba s přítelem tuto fázi přeskočila, nejdřív jsem tam chodila na návštěvu (přespala jsem jen výjimečně) a měla tam max. kartáček na zuby a hřeben, pak jsme se rovnou přestěhovali do společného. Ale třeba položit si něco svého na jeho pracovní stůl, to nesnáší doteď (trošku úchylka, no :-D ) - tak to prostě nedělám.
    Jiní chlapi možná můžou mít pocit, že přichází o své "výsostné území" - přítomnost cizích věcí je pro ně jak "invaze" někoho jiného. Nebo prostě nejsou připravení nebo nechtějí jít ve vztahu tak daleko. Nebo znám případ, kdy to muž zatím nechce nikomu o vztahu říkat, ale chodí mu často rodiče na návštěvu, takže jeho slečna má schovanou krabici na dně skříně. Ale to mi přijde extrémní. :-p

  • Já jsem u přítele začala spát asi po dvou nebo třech měsících vztahu, pak jsem byla dlouho nemocná, takže jsem u něj moc nebyla, ale pak už zase jo, to jsme spolu nebyli ani půl roku. Sám mi navrhnul, ať si u něj nechám kartáček na zuby. :D Od tý doby u něj spím skoro častěji než doma a to bydlí s rodičema (je mu 23 a mě 18). Zároveň má ale pronajatý byt v Praze a tam jsem ještě nikdy nebyla (sice má už druhý, ale v tom prvním jsem taky nebyla). Už nějakou dobu mi navrhuje, že mi uvolní poličku ve skříni, ale nevím, co bych si tam měla ještě nechat. Sice takhle tahám do školy ještě tašku navíc s věcma, ale co. Teď jsme spolu skoro rok a 3 měsíce. Myslím si, že každý chlap to má jinak, někdo u sebe věci přítelkyně nesnese. I když to myslí vážně, třeba má strach. Kdo ví :) Zkuste si o tom promluvit, jestli plánujete být spolu i v budoucnu. To, že se vidíte jednou týdně chápu, teď se taky moc nevidíme, přítel má hodně práce... A teď se 2 týdny uvidíme jenom o víkendu, protože mám praxi a musel by mě vozit na 7 do města, kde bydlím (on bydlí zase ve městě, kam chodím do školy). Takže to si myslím, že je v pořádku :) Není to ideální, ale někdy to jindy prostě nejde

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist