Je chyba ve mě?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #122002 9.11.2013 19:36

Ráda bych se zeptala,zda to máte taky tak nebo jsem taková jen já.Když máte přítele,manžela chcete po něm jistotu např.že vám bude věrný,nenechá vás,apod?A dává vám ji?Mám přítele a nějak moc řeším jestli mi bude věrný,nenechá mě,neublíží mi.Řekl mi,že mi nemůže dát jistotu,kterou já vyžaduji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak tu věrnost bych rozhodně vyžadovala, ale nemůžeš po někom chtít, aby ti sliboval, že tě neopustí...protože to prostě...člověk může být zamilovaný jak chce, ale někdy to bohužel v lásku nepřejde. :-( Někdy až po čase zjistíš, že to neklape. Pokud chceš, aby vás vztah vydržel musíte si spíš slíbit, že se o něj budete starat a dávat do toho vše. Když budeš o vztah pečovat, máš šanci, že vydrží. Ale kdyby po mě třeba přítel chtěl slíbit, že ho nikdy neopustím, tak to prostě neudělám. Ale tu věrnost bych určitě slíbila. Protože pokud vztah neklape tak se o tom dá mluvit, než utéct do náručí milence, a nebo ukončit a teprve potom si najít někoho jiného. Snad jsem to napsala pochopitelně. Takhle to vidím já. Přítel mi sliboval, že se mnou plánuje budoucnost atd atd a nakonec mě opustil, už mě nemiloval, takže už se na tyhle sliby dívám trochu jinak. :-)

  • Hele, tvůj chlap je jen férový, mluví s tebou čestně. Jistotu ti dát nikdo nemůže. Mohl by ti slibovat hory doly, ale když se něco změní, tak kromě toho, že tě opustí nebo ti zalže, zahne apod., tak s tím stejně nic neděláš, jen budeš vedle smutku a zklamání ještě naštvaná, že ti lhal. Buď táda, že ti nechce lhát. Když s tebou bude chtít být a bude ti chtít být věrný, tak bude. Když ne, tak ne. Žádnými sliby si to nepojistíš.




  • Souhlas s holkama:-).... Jsi hodne vydesena z nevery a spol, ale nemuzes to resit, to si primo o to rikas. Vypust to z hlavy, jen se tim trapis, prava laska, ta je uplne o necem jinym.

    Kdybych byla muzsky, tak by me tve obavy dost desily a asi bych s ecitila prilis spoutana... Vsichni dobre vime, ze muzsti potrebujou svobodu a ne se citit svazany obavami.

    Tez jsem mela strach z nevery u pritele, obzvlast prvni rok, kdy nas delilo tisic km.... Nejak se to samo uklidnilo tim, ze jsme si rekli a navzajem se domluvili, ze kdyby to bylo nejak nevydrzitelny, tak se jako dospeli lidi domluvime a rozejdeme jeste predtim, nez "neco" "spachame" a usetrime tak toho druhyho ztrapneni a buhvi-ceho-jeste.
    Nemuzu ti zarucit, ze nejde jen o muj vnitrni pocit, ale ten prvni rok presel ok, pritel volal kolikrat denne, vidali jsme se temer kazdy dva mesice a dnes jsem stale spolu a myslim ze "verne".

    Ted, s tim odstupem casu, myslim, ze hur, nez samotna nevera je pro vztah omrzeni se, jako jeden druhemu a nuda... Tak na to nemysli a vypust to z hlavy, jelikoz tim premyslenim muzes veci jen shorsit. Strach svazuje a ty a tvuj partner se musite oba citit volni, tak se spolu dozijete desitek let:-D:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist