Jde o nevěru?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419953 24.5.2019 20:54

Dobrý večer všem,
Rada bych se Vás zkušenějších chtěla zeptat jsem ve vztahu s přítelem 5 let ale v prosinci roku 2018 sem zjistila že měl badoo a takové věci co se mi vůbec nelíbily... to sem nějak nemohla překousnout a vždy mi odpověděl že si chtěl jen s někým pokecat a že by mě nikdy nepodvedl ale budiž už toto byl signál toho co následuje teď... asi od 12 března sj píše neustále s nakou Ukrajinkou která bydlí na Ukrajině ne v Česku a píše ji jak ji to na fotkách sluší že je to krasavice atd, začal si víc hlídat soukromí a to kdysi nedělal a ona mu naoplatku píše např. Že je velice sexy a další lichotky jsem ve 3. Ročníku střední školy a hrozí mi individual což by znamenalo konec našeho vztahu on pořád že s ní nic nemá a že ji nechce ale já mu prostě už vůbec nevěřím myslím si že tohle člověk který miluje nedělá,... Moji rodiče ho nemůžou ani vystát a řekli mi že by bylo lepší aby to skončilo.
Pro info mě je 18 jemu 30 a je to můj první kluk.
Budu ráda za všechny rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vilamotylkova24.5.2019 21:24

    Druhym se lehce radi .... kdyz se jich to netyka... Moje rada - byt na Tvem miste, bych se zamerila na to, abych dokoncila skolu a ho bych dala "na druhou kolej". Podle uvedenych info - pustit k vode. Narusena duvera se tezko napravuje - vzdy,kdyz jej uvidis u pc nebo jak "datluje" na mobilu - ta pochybnost tam bude .... i kdyz by s ni nic nemel,ten cervik ve Tve hlave je .... Drzim pesti at se rozhodnes tak, ze budes v budoucnu stastna,za to,jak ses ted rozhodla.

  • KatieD25.5.2019 16:41

    Úplně Té chápu, toto by mi taky ubližovalo a nepřijde mi v pořádku, že si takto s někým píše. Pokud nechceš hodit vztah za hlavu a bojovat za něj, na rovinu mu řekni, že Ti to vadí, a stanovte si ve vztahu nějaká pravidla. Že si s někým potřebuje psát? A proč to musí být hned ženská? A musí to být na seznamce, kór na Badoo? To už by se mi vůbec nelíbilo a popravdě bych mu nevěřila ani slovo. Přeji hodně sil!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 699 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist