Jaký test je spolehlivý?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29626 3.4.2012 15:17

Ahoj holky, už mám 4dny spoždění... v pondělí jsem si udělala test a nic tam nebylo..Dnes jsem si opět udlěla test(mamatest10) a byl tam slabej proužek něco jako ducháček..ale dočetla jsem se že to tyhle testy dělávají..mohu poprosit zda je lepší mamatest 25 nébo nějakej jinej test z kterým máte zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že je to úplně jedno, ale jestli tam je ducháček tak gratuluju, to budeš maminka :D uvidíš jak se ti bude každé dva dny ztmavovat - to ti neovlivní žádný test, je to podle hcg, která se každý druhé den stupňuje :D

  • Testi za dva dny.Myslim že pokud tam byl ducháček tak určo zesílí.Mamatest je dobrej.;-)Hodně štěstí.

  • Borlova3.4.2012 15:59

    Ahoj, mamatest je nespolehlivější:-) A když je na něm duch, tak to určitě těhu jsi. On duchy sice ukazuje ale značí to pozitivitu:-D Testni zítra. Nechceš sem dát fotku, jak moc Ti ukazuje test ducha, abychom to očíhli a okomentovali, co si o tom myslíme?;-)

  • taky sem začínala duchem, a to dokonce po limitu nějakých 12 dní po ovulce (testila sem ještě před ms). a tedka sem v 15tt. takže falešně pozitivní spíš když testuješ před ms, kdy to může odejít s ms, než po termínu ms. a to, že by jsi na 25tce nic neměla je celkem pochopitelné - má mnohem nižší citlivost než mamatest 10. a pokud je na mamatestu 10 jen duch na 25tce (jakékoliv) bude pusto a prázdno. pokud chceš zkusit jiný test, tak bych zkoušela se stejnou citlivostí 10 - holky chválily i Dr.Max. ale nenech se v lékárně napálit, že ti prodávají stejně citlivej, oni rádi šidí a místo mamatestu s citlivostí 10 ti klidně prodají něco jiného s citlivostí 20 nebo i 25 s tím, že je to stejně citlivé. zkontroluj si to na krabičce sama a pokud to tam napsané nebude, tak ho ani neber ;-)

  • Ahoj, dnes se mi stalo úplně totéž, tak doufám, že je to tam :-) Zkoušela jsem mamatest i ten Dr. Max a jsou to dva úplně stejné testy jen v jiném obalu...a ti duchové byli taky oba stejní :-) Hodně štěstí!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist