Jaký máte názor na žádost o ruku ze strany ženy?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #105099 17.2.2019 21:02

Dobrý den, vím že to bude zvláštní, nevím zda jste se s tím někdo setkal. Ale jsme s přítelem 12let máme krásnou 3letou dceru mě letos bude 40let a příteli je 52let. Oba dva jsme rozvedení, máme dost ošklivé zkušenosti, ale to je už passé. A teď k jádru věci, když se začnu bavit s ním o tom že bych si ho chtěla být jeho žena tak mi jen řekne že to necháme tak jak to je že by se už nechtěl ženit. Ale mě to moc mrzí protože je to ten na kterého jsem čekala celý život. jedním slovem CHLAP NA KTERÉHO SE MUŽEME SPOLEHNOUT OPRAVDU VE VŠEM. Ale ted moje otázka myslíte si že by to bylo hloupé kdybych ho požádala o ruku já? Dívny asi co? Poslední dobou na to stále myslím že by třeba nebylo na škodu kdybych ten první krok udělala já. Jaký máte na to názor vy? Jen si chci s někým o tom popovídat....

  • 18.02.2019 8:07:51 - Bývalá uživatelka #92984 změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak pises: "řekne že to necháme tak jak to je že by se už nechtěl ženit"
    Proc myslis, ze by ti odpovedel jinak, kdybys ho pozadala?

  • terryk18.2.2019 7:18

    Na mě to působí tak, že přítel už se na "stará kolena" ženit nechce. Aspoň momentálně ten názor zastává. Takže pokud ho požádá o ruku, vznikne z toho nejspíš poněkud rozpačitá chvilka pro oba. Neříkám, že časem názor nezmění, ale teď bych to neviděla moc nadějně. I bych se cítila špatně, že s ním nějak manipuluju, dávám nůž na krk a tak. Spíš bych časem zase tu otázku nacala v diskusi.

  • V tvojom prípade to určite nerob.

    Ak po tom naozaj túžiš, radšej si s ním o tom pohovor, povedz, že ti to vŕta hlavou, lebo je pre teba výnimočný a tak chceš aby mal aj výnimočný "titul" - manžel. Netlač na neho, najmä nie priamou žiadosťou o ruku. Nech sa rozhodne sám.

  • Mne napadlo totez s tim mym... Cekam az zas bude 29.2., to pry zadaji o ruku zeny, v ten jediny den 😂 asi to zkusim, kdyz se do te doby nerozhoupe on .. jen se mi nechce kupovat prstynek pro sebe, tak s timhle si nevim rady ja 😂😂😂

  • Ja v tom problem nevidím. Proc by to mela byt vysada jen muzu? Ale na druhou stranu je to tak zazity a nevím zda by se neranilo muzovo ego. Zalezi jak na tom chlap je, zda by to vzal a neurazil se, ze to ma dělat on a ne žena. Ale ja uz jsem o tom premyslela taky nakonec se teda ten můj rozhoupal.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist