Jaký máte názor na rasově smíšená manželství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375375 11.7.2017 2:39

Zajímalo by mě jaký máte osobní názor i osobní pohled na rasově smíšené páry a rasově smíšená
manželství. Děkuji
p.s. Otázka není dikriminační !

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ať si každý žije jak mu vyhovuje, ale vlastnímu dítku bych to asi trochu "rozmlouvala". ne kvůli barvě kůže, ale kvůli zvykům, očekáváním... (možná by bylo vhodnější slovo, ale zrovna mě nenapadá). každý si neseme ze své rodiny nějaké zvyky, tradice atp. a ve světě (a vůbec nemusí jít o jinou rasu!) mají zase jiné. díky zvykům svého národa/náboženství/rodiny automaticky očekávají některé věci od toho druhého a to může být dost velký problém v manželství. samozřejmě pokud jsou oba tolerantní a jsou schopni se na to všechno domluvit, ustoupit od těchto "zvyků", uhájit si to před rodinou pak nevidím sebemenší problém. samozřejmně podobné problémy můžou vzniknout i tady v ČR, ale prostě "jiný kraj, jiný mrav"

  • Když se mají dva lidi rádi je přece úplně jedno, jaké jsou rasy.

  • ha, už zase. Dlouho jsi tu nebyl :D

  • Risu11.7.2017 9:43

    Z hlediska genetiky to neni uplne idealni, ale srdci neporucis :) Kamoska ma cernocha a kamos japonku a jsou vsichni spokojeni, co vic chtit :)

  • většinou to časem přestane fungovat, nebo se jeden musí hodně přizpůsobit, životní zvyky a tradice silně ovlivňují společné soužití

  • Ono se nemusí jednat jen o rasove smíšená manželství, ale celkově manželství mezi jednotlivými narody. Každý má svoje zvyky, styl výchovy, nazory... Neříkám, že to nemůže fungovat, ale záleží na lidech a je o často o velkých kompromisechy důsledné komunikaci a nebo velkému přizpůsobení jednoho z partnerů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist