Jaky mate nazor na neveru?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239446 19.11.2017 17:33

Ahoj, dnes v noci jsem udelala moc spatnou vec. Ja nikoho nepodvedla, respektive muj "kamarad" se mnou podvedl (uz 2x)svoji holku, ke ktere se po roce vratil. Ja ho miluju, on me ne, klasika, to asi nechci rozebirat. Me spis zajima, co si o tom myslite a jestli to odsuzujete? Za me je to neco moc oskliveho, on tu holku tolik chtel a po roce ji zase "uhnal" a ona se k nemu vratila. Ani ne po tydnu, co spolu zase znovu zacali chodit ji se mnou podvedl uz 2x. Ted si pripadam jako nejvetsi potvora, ale na neveru jsou vzdycky dva a ja zadny vztah nemam, takze by se dalo rict, ze ja nikoho nepodvadim. Ale holky, ruku na srdce, pokud nekoho opravdu miluju, tak nepodvedu ne? Tak nejak se to rika...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Už nějakou dobu mi není patnáct a nerozumím tomu, jak můžeš milovat člověka, který ti tak ubližuje? Který se před tebou vysmívá své holce? Jak k někomu takovému můžeš mít úctu? Respekt? Jak můžeš cítit tak čistý cit k někomu takovému? To jsi tak zoufalá nebo nesebevědomá? Nebo se ti ve skrytu duše líbí, když ti někdo ubližuje? To je fakt úlet. Hlavu vzhůru a začni si vážit sebe sama! Na prvním místě.

  • To sice ano, nikoho jsi nepodvedla, ale zkus se na to podivat takhle...
    Predstav si, ze by to bylo naopak. Mela bys partnera a on by te podvedl s nejakou zenou. Brala bys to tak, ze ta zenska je nevinna a za nic nemuze, kdyz ona nikoho nepodvedla? Asi ne....
    Ale chapu, ze pokud ho milujes, tak je tezke se udrzet.
    Musi se rozhodnout, co vlastne chce. Takhle to nejde tahnout do nekonecna.

  • Jako on dělá horší věc než ty a když to nebudeš ty, bude to jiná. Takoví kluci s tím nepřestanou. Opravdu mi je líto jeho holčiny. Ale to neznamená, že neděláš nic špatného. Cítila bych se příšerně špatně. Pokud se sebou nechceš nechat vymetat a aby se jak k**tén choval k ostatním holkám, vykašli se na něj a té holce to ještě všechno řekni. Kluci jako on si nic lepšího nezaslouží.

  • Ahoj, tohle mi přijde moc kruté. Milovat můžeš, ale s kapkou slušnosti a zodpovědnosti. Představ si sebe na místě dívky. Jak by ses cítila? Myslíš, že by ti to bylo příjemné ? Miluješ ho ty, ale když to napíšu neslušně a opravdu hnusně, tak on tě právě má na jednu věc. Zachovej si svoji vlastní hrdost! Tohle se moc dlouho neudrží v tajemství a kluci jsou takový svině někdy, že ublíží tak, že si žádný ani o tebe rezatý kolo neopře. Promiň mi to, ale tohle se mi zdá moc přehnané. Vykašli se na něj, vím je to těžké, ale máš na lepší. Pokud on podvádí teď tu svou, tak kdyby byl s tebou, tak podvádí i tebe.

  • Rekla bych to te jeho holce. Treba jako anonym, ta je v tom uplne nevinne.

  • Proc vsechny pisete at se na to podiva z pohledu te druhe holky? Jako jo je to hnusny ale od toho chlapa ne od ni. On ma mit svedomi. Proc ona by se mela vzdavat sve lasky kuli jine holce? Ja bych mu rekla at si vybere. Ja nebo ona, ale ze se o nej s nikym nechces delit.

  • Mě přijde, že si to chceš před sebou nějak obhájit. Nebudu tě soudit. Na tohle má metr každý jinde. Já bych si se zadaným nezačala už jen protože bych si představila jak by bylo mě na místě tý holky. Asi naprd že? Taky je otázka jestli to ví a je s ním nebo žije v nevědomosti. A k tomu, že ho miluješ když podvádí jí s tebou a udajně jí hrozně miluje myslíš, že kdyby si byla jeho přítelkyně ty že by tě nepodvedl? Časem určitě ano. U těhle kluků není o co stát dala bych od něj ruce pryč tak jako tak. Píšeš že tě to zabijí. Když se od něj odtrhneš sice ti bude taky mizerně, ale jen na čas. Potom to bude jen hloupá epizoda života která tě posune někam kam má. Já bych spíš pouvažovala jestli by nebylo fér aby to ta jeho slečna věděla a měla právo se rozhodnout jestli chce být s takovým bezcharakterním zmetkem. Pravděpodobně nebudeš jediná bokovka... A jen podotknu, že podle mě tenhle typ lidí neví co je milovat, protože když opravdu, ale opravdu miluješ tak tohle prostě neuděláš i když máš možnost.

  • ty sice nikoho nepodvádíš, ale o jeho vztahu jinde víš a tím se podílíš na jeho nevěře.... sama z toho nemáš dobrý pocit a tušíš, že i ty děláš něco špatně, jinak bys se tu neptala. píšeš jak ti tisíckrát ublížil a ty mu vše odpustila, víš, že tě má jen na sex a i tak mu to trpíš. myslím, že si nutně potřebuješ zvednout sebevědomí. nejsi přece kus koberce s kterým si může beztrastně užívat, kopat do něj, ničit ho atd. uvědom si, že jako člověk (jako žena!) máš svou hodnotu, važ si toho kým jsi a nenech se takhle ponižovat. on tě sice hnusně zneužívá, ale dělá jen to co ty mu dovolíš. nedovol nikomu zacházet s tebou takto. buď si vědoma své hodnoty, rozvíjej sebe sama a nenech se nikým takto ponižovat, nedovol mu to. ikdyby se nakonec rozhodl být s tebou, nikdy by si tě nevážil!

  • Nevěra se mi opravdu hnusí. Ale když to řeknu upřímně, ty jsi nezadaná...Ten kluk by měl mít to nečisté svědomí že tohle dělá a ta jeho na to chtě nechtě jednou přijde, nevím jestli bych tohle chtěla od někoho slyšet raději bych se k tomu když už dopátrala sama...A jemu se tohle jednou vrátí. A ještě jedna věc, nezačínala bych si s takovým klukem nic. Když už ted vidíš jaký je ve vztahu...ale znám to citům neporučíš

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist