Jaký koupit přípravek, kvasinky nebo bakterie?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393331 28.12.2018 19:56

Dobrý večer, dnes mi začaly nepříjemné pocity v intimních partiích, stalo se mi to poprvé v životě a jsem bezradná co si koupit v lékárně. Podle popisu na internetu nevím, zda mám infekci kvasinkovou či bakteriální. Mám trochu svědění, trochu pálení lokalizované jakoby v poševním vchodě a trochu v záhybu mezi malými a velkými pysky. Cítím se tam dole trochu napuchlá. Výtok mám jenom trošku a zabarvený lehounce do žluta, bez zápachu, není hrudkovitý. Našla jsem, že tablety Idelyn zabírají na oba druhy infekce, máte s nimi dobré zkušenosti? Co byste mi případně poradily? Ještě by mě zajímalo, zda něco jen dovnitř a nebo i namazat z venku a jaké výrobky případně nakombinovat. Moc děkuji všem, co mi odpoví :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KatieD28.12.2018 20:06

    Idelyn jsem měla a můžu jej pochválit. Taky jsem měla něco v počátku, hlavně svědění, a nechtělo se mi valit hned ke gynekologii, co si budeme povídat, která z nás se tam požene s radostí :-) A zabral. Lepší je určo zkombinovat čípky i s mastičkou, ale mohly by stačit i ty čípky :-)

  • Idelyn je fajn, niečo veľmi podobné je aj gynocaps alebo vagilact. V princípe sú to laktobacily, ktoré v pošve prirodzene udržiavajú zdravú kyslú mikroflóru. Tú môže narušiť všeličo, upnuté džínsy, nepriedušná bielizeň, nezdravé jedlo (najmä cukor), rýma, antibiotiká, ale aj sex... Kým infekcia nie je vážna, väčšinou stačí preliečenie týmito probiotikami, pritom sa vyhni všetkému vyššie uvedenému a probiotiká pridaj aj do stravy. Ak po 3 dňoch nepocítiš úľavu, choď na gynekológiu ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 700 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist