Jaký je sex po porodu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43139 15.11.2012 17:00

Ahojte holčiny,s přítelem jsme se rozhodli že už je ten pravý čas na mimčo.Mě je 19,jemu 23 a mě by zajímalo,jestli se během porodu rozšiřuje pánev a boky,protože už teď mám boky rozjetý až to pěkný není a ještě jsem se chtěla zeptat jak je to se sexem po porodu,přece jenom poševní svalstvo je po porodu "vytahaný" a bojím se že bych partnera nemusela pořádně cítít,už teď s tím mám malinko problém kvůli jeho velikosti.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8915.11.2012 17:32

    5ekla bych, že jak komu, stejně jako postava. Někomu se rozjede, někdo je hubenější, než před porodem. A sex za sebe můžu říct, že pohoda, žádná změna :)

  • No od spousty maminek vím, že hrozně záleží, jak máš vypracované svaly pánevního dna před porodem. Pokud je máš totálně ochablé, budeš mít po porodu problém nejspíš nejen při sexu. Naopak, když máš ty svaly posílené, vrátí se to mnohem lépe do normálu. Na druhou stranu jsem slyšela i to, že většina žen si začne sexuální život užívat až právě po porodu. Psalo se to snad i v nějakém článku... Takže kdoví... Každá jsme jiná, tudíž ti na tuhle otázku asi nikdo jednoznačně neodpoví.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist