Jakou značku kuchyňské linky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #234340 24.4.2017 20:23

Prosím o zkušenosti jakou zn.kuchyňské linky jse zvolily, jaké vychytávky máte popřípadě co by jste volily teď jinak???

Mohu poprosit, samozřejmně jen kdo chce popřípadě i foto???

Mohu se ještě zeptat kolik m2 máte kuchň, stačí ta velikost, jak velkou pracovní plochu??
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Značku jako takovou sem nevolila, hledala sem někoho, kdo nám vyrobí některé skříňky na míru.
    Co sem ráda že máme je drezová skříňka v rohu, kde pod dřezem je hodně místa na spoustu věcí, a velké zasuvky (ve skříňce alespoň 60cm raději 90cm široké, máme 1 mělký šuplík na příbory atp, a druhý dva hluboky na větší misky atd.)
    Ještě bych řekla že je praktické nemít prosklenou horni skříňku v blízkosti sporáku.

  • Totéž - máme kuchyňskou linku na míru, žádná značka nám rozměrově nevyhovovala.

  • sisterrys24.4.2017 20:54

    Máme linku na míru, manžel je truhlář, špekulovali jsme nad tím asi tři měsíce, jak si ji uděláme a je to k nezaplacení. Máme dvě spodní skříňky s velkými šuplíky, jednu na hrnce a druhou mám pod špajskou na mouky, těstoviny, luštěniny apod. obojí doporučuji. Pak jsem hledala velký dřez, hlavně hluboký, nádobí se v něm myje perfektně. Příště bych udělala o malinko větší špajsku, ale chtěla jsem mít velkou pracovní plochu. A dala bych si dřez víc do rohu, to ale z technických důvodů nešlo. A pak jsem si blbě dala jedny zásuvky, do rohu, ale blbě se k nim dostává (chtěla jsem je mít na věci, se kterými se nehýbe - kávovar a konvice), teď bych je volila na druhou stranu rohu. Bohužel takovéto věci ukáže až čas. Super je osvětlení led pásky.

  • my máme ze sika na míru včetně baru. mam prakticky vsude supliky, coz je super prehledne, i kdyz drahe jako prase:) jinak máme kuchyn do l, kdy jedna strana s pracovni plochou "zajizdi" za vysokou skrin s trubou a mikrovlnkou. tim vznikl krasny "bordel"roh, kde je chlebnik, cajova konvice, nahore v polickach musli, cukr, atd. vsechno je po ruce, ale zaroven to viditelne nestrasi na lince

  • My máme také udělanou kuchyň na míru v jednom kuchyňském studiu a máme jako osvětlení LED pásky a jsem s ní nadmíru spokojená. Řekla jsem si, kde co chci mít(šporák, dřez) a podle toho nám byla kuchyňská linka navržena. Máme jí ve tvaru U, jelikož jsem chtěla velkou kuchyň a jako obklad máme přírodní kámen.

  • marketaj25.4.2017 8:17

    Mame ikeu a naprosta spokojenost (uz treti velka kompletni + jedna mala). Ohlidej si dostupnost zasuvek, tak aby jsi mohla mixovat treba na sporaku, na lince a pritom netahala dlouhy kabel. Dalsi zasuvku mame v barovem pultu. Osvetleni pracovni desky, tak aby jsi mela osvetleni i pod skrinkama a ne jen ze stropu. Investovat do dobre a tiche digestore, zvlast pokud kuchyn neni samostatna. A zvolit spravnou vysku, tak aby nebolela zada;-)

  • marketaj25.4.2017 8:43

    Jeste dve fotky - omluv ten kalamitni stav po snidani. Foceno ted, pozdeji bych uz zapomněla.

  • bestie25.4.2017 11:21

    Taky máme kuchyň od truhláře, protože 1) chtěli jsme si dubová čela zásuvek barevně ošetřit sami (navíc se tím dost ušetří) a 2) máme vyzděné příčky a v nich jsou vložené korpusy - zvolila jsem všude zásuvky, kromě rohu, kde je otočný karusel. Co se týče přehlednosti a využití místa, zásuvky jsou určitě lepší. Ještě to nemáme zcela dořešené, ale už teď můžu říct, že souhlasím s pořadím lednice - dřez - varná deska, přičemž hlavní pracovní plocha by měla být mezi dřezem a varnou deskou (tam opravdu na místě nešetřit). A vedle dřezu i varné desky nechat dostatečnou odkládací plochu.

  • marketaj27.4.2017 8:10

    bestie ve skrini je trafo s vypinacem, ktery je stale stale zapnuty, protoze privod do zasuvky se ovlada vypinacem, ktery je normalne na zdi, takze bud muzu rozsvitit vsechno(8 bodovek a led) nebo jednotlive. A taky mame vzdy minimalne double zasuvky - tady je treba zapojena fontana a na druhe strane je kavovar a konvice a vzdy je jedna volna jeste na mixer/slehac atd.

  • lucka1423.11.2021 14:45

    My jsme bohužel byli s přítelem nedávno donuceni vyměnit kuchyňskou desku za novou, protože ta původní byla zcela evidentně nekvalitní a každý lehký dotyk čehokoliv znamenal rýhu do dřeva. Teď jsme naštěstí pořídili nádhernou novou kuchyňskou desku i s několika úchyty na skříňky, za pomoci slevového kuponu z https://slevovykupon.net/ nevyšla draze a jsme s ní nadmíru spokojeni! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist