Jakou seznamku ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414265 16.1.2022 15:02

Ahojky, jakou poradíte seznamku kde je fakt možnost v dnešní době najít lásku? Prostě partnera na vztah. Je mi 23, mám čerstvě zlomené srdíčko když to nevyšlo z jeho strany neopětované city. Ráda bych si někoho našla a chci prostě na to zlomené srdce zkusit bojovat tak že ho slepím novou láskou že jo klasika. Jenže se moc v těch seznamkach nevyznám, Badoo mi přijde totálně mrtvé už, tinder je klasika na sex jenom co vím, a další už ani neznám apky a na netu je polovina nějak složitě placených atd. 🙄 Děkuji za radu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik16.1.2022 15:48

    Já ti poradím jen toto: Nejdříve se nauč být spokojená sama se sebou a ten pravý se objeví. Nemá smysl jeden vztah zaplácávat jiným. Nejdříve se srovnej se vztahem, který nevyšel a až si budeš jistá, že jsi vyrovnaná, pak ani nebudeš muset hledat.

  • Do vztahu nespěchej, dej si aspoň půl roku pauzu a helej až pak. Nedělá to dobrotu a není to moc hezké dělat z někoho převozníka.

  • Začít vztah proto, abys zaplácala zlomené srdce je tak neuctivé, neupřímné a nehezké vůči tomu budoucímu partnerovi… Nejprve se z toho dostaň, nauč se žít sama se sebou, a pak hledej vztah. Stejně bys nebyla schopna tomu budoucímu příteli dát 100% lásku

  • My jsme se s manželem teda seznámili přes badoo, ale to už bude 8 let. :-D Každopádně kolega si dost pochvaloval Facebook seznamku, prý to i respektuje soukromí (přátelům se to neukáže)... ale osobní zkušenost nemám https://cs-cz.facebook.com/help/306777197270012/

  • Seznamek je dost, bohužel dost placených, aby měl clovek nějakou výhodu-např počet odeslaných zprav na nové lidi. Ale žena obvykle vystačí s neplacenou verzi.
    Sama jsem teď byla na stesti.cz a je to jako všude co se mužůtýče. Někdo fajn,někdo pitomec,někdo si jen hojí ego a někdo chce jen sex.

  • Být tebou netlačím na pilu. Jsem rozvedená skoro rok. Po rozvodu jsem si založila Badoo, ale nic jsem od toho necekala. Pár schůzek proběhlo, ale nějak nic nepreskocilo. Když jsem se rozhodla, že to zruším, někdo se objevil. Padli jsme si do oka a ač to neni dlouho jsme spolu 4 měsíce a klape nám to, ač jsme od sebe asi 100 km. :-)

  • Do vztahu nespěchej, taky jsem to zkoušela na seznamce asi dva tři měsíce po rozpadu dlouhého vztahu. Nic z toho nebylo. Profily na různých seznamkách, placených i zdarma, jsem zakládala a zase rušila. Jak už bylo uvedeno výše, často to byla dost bída. Ač jsem nechtěla být sama, byla jsem nakonec skoro 4 roky, naučila jsem se být spokojená v životě jen sama s dcerkou. Když už jsem chtěla znechucená znovu zrušit profil na stesti.cz, ozval se on. Jsme spolu rok a půl a já nikdy v životě nebyla tak šťastná. Mám pocit, že na něj jsem čekala celý život. Ale musela jsem si projít tím obdobím, kdy jsem byla sama, abych to takhle mohla vnímat. Tyto pocity jsem s otcem dcery neměla nikdy, a to jsme spolu byli skoro 10 let. Netlač na pilu a dej si čas.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist