Jakou pračku vybrat?

Otázku položila: alimos 28.7.2011 14:07

Ahojky holky,
prosím poraďte mi.
Máme panelákový byt a chceme si koupit novou pračku. Máte nějáké zkušenosti? Jakou značku, kolik kg, atd.? Nemůžu se rozhodnout. Děkuji.

Holky, děkuji moc všem za rady ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nám byla jako značka doporučena Bosch a to opravářem praček, má prý dobrou kvalitu, protože se mu do rukou vesměs nedostanou...Podle mě jsou dobré ty s ručním praním, protože ti to ušetří šmudlání prádla v ruce...Velikost tak na 5-6kg prádla...a asi taky záleží na prostoru a podle toho vybrat zpředu nebo shora plněnou...Asi taky záleží na tom, co od ní očekáváš? Já jsem se totiž rozhodla, že s ní naučím zacházet i přítele a zrovna ta Boschka, co si koupili naši je na tohle ideální - zatočit čudlíkem a stisknout start :-))

  • Ahoj, manžel dělal nějakou dobu v Okay, a tak má malinko více info než ostatní. A je hrozně unešený z pračky LG...naši si ji taky pořádili, a je fakt super..tichá,atd. A cenově šla teď už také dolů. Kolik kilo?? No já mám 6 kg a někdy se mi tam vše nevejde:))) Méně bych určitě nechtěla.

  • My máme Whirpool a máme tam i digitální čas kolik ještě zbývá do konce praní, pro nás teda úplně maximálně vyhovující...tady je odkaz: http://pracky-bazar.sbazar.cz/whirlpool-6-smysl-a-pracka-1200ot-zanovni-zaruka-7729-plzen-o5329666.html

  • Mám Electrolux na 6 kg prádla a jsem naprosto spokojená. Můžu si přidávata a ubírat čas praní dle intenzity zašpinění prádla. Má systém nočního praní a mnoho možných programů včetně eko, ručního praní, praní spodního práda, praní riflí, vlny, záclon....

  • myslím že to máš uplně fuk ,každý člověk preferuje jinou značku...ale každa vydrží stejne .. :-) podle me si spíš rozmysli jestli chceš dvířka z boku,či z vrchu... mám rada že mám na pračce ukazatel času za jak dlouho pračka dopere jinak je to celkem fuk...
    jinak jako doporučuji světoznámí calgon tak nám známí .opravář řekl že je to nejvetsi hnus !pračce to spíš uškodí!je to drahý jak potvora ... a za tu dobu co do tohe cpeš calgon ,tak do toho dáš takových peněz že ti vyjde líp si za ty penízky koupit za 5 let pračku novou :-) hodně štěstí při výběru.

  • Borlova30.7.2011 12:45

    Souhlasím s " nadulkou", doporučuju značku Bosch. Máme jí přes 10 let a furt pere a nebyla jedinkrát v opravě. Mamča má Whirpool a měla jí už 2x v opravě a to ještě během záruky.

  • Ahoj... Také teď přemýšlím o nákupu nové pračky. Ta stará už pomalu dosluhuje a volá po náhradě. Máte nějakou zkušenost se značkou Indesit? Nevypadají úplně špatně. Konkrétně se mi líbí tahle: https://www.expert.cz/indesit-iwsc-51051-c-eco/ Co myslíte?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist