Jakou máte zkušenost s Happy mimi plínkami?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #93502 18.3.2015 16:43

Ahoj Holky, chtěla jsem se zeptat zda máte zkušenost s plenami HAPPY MIMI (3-6kg) oranzový obal http://pleny.heureka.cz/plenky-happy-mimi-standard-mini-vel-2_62ks-3-6kg/ dnes jsem je koupila v akci v TETE...a zitra jdu kupovat PAMPERS oranzove sleep and play jsou zitra taky v akci...a jedno malinke baleni mam z lidu... az se maly narodi, tak chci vyzkouset co mu bude vyhovovat :) mate s temito plinkami zkusenost? :) dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sarrah918.3.2015 22:04

    Oranžové Happy Mimi jsme začali používat, když jsem odnaučovala synka na plíny. Byl v nich mokrý, měl nepříjemný pocit a dobře si uvědomoval, že to nestihl na nočník. Pro takhle malé miminko bych je určitě nedoporučila. Musíš opravdu přebalit hned jak se počůrá, nebo se ti oprudí. Jsou tenoučké, je to v podstatě jen igelit s minimem savé vrstvy, dobré je to tak akorát na to, že mrně nemá mokré i oblečení.

  • pro malýho prcka sem měla Babylove Newborn z DMka a byla sem s nima spokojená, k tomu jsme používali látkovky.
    po oranžových pampers se mi asi v 8mi měsících dost oprudil a byla sem z nich hodně neštastná :(
    z lidlu jsem plenky měla taky Toujoirs a celkem spokojenost :-)
    ty Happy mimi bohužel neznám.
    jen dodám, že jednorázovky jsme měli na cesty ven a případně na návštěvy, kam sem látkovky nechtěla tahat. a na noc sem používala Babylove Nature.

  • Elfen19.3.2015 15:11

    Happy mimi jsem měla několikrát, vždycky jen proto, že byly právě jediné v akci, jinak bych taky raději koupila jiné. Sice neprotékají, ale jsou takové nepříjemné, nepřijdou mi moc savé. Pampers jsou dobré všechny, i když mě všechny Pampers dost smrdí, což třeba ty Happy ne. Úplně skvělé jsou Loves z Tesca nebo Šmoulí z Alberta - ty jsou úplně super, pro ty jezdím cíleně, protože v Albertovi nenakupujeme. Jinak synáček se neoprudil po žádných, tak třeba budeš mít taky štěstí a budeš moci používat jaké zrovna budou výhodné. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist