Jakou koupit sušičku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #215456 9.6.2016 13:17

Ahoj, na podzim se nam narodi miminko a do te doby by jsme si chteli poridit sušičku ma někdo z vas se sušičkou zkušenosti a nejaky tip? Děkuji

  • 10.06.2016 21:04:26 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 10.06.2016 21:04:26 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My ted pred par mesici porizovali Beko a zatim naprosta spokojenost :-) Hazu tam uplne vsechno a zatim vse ok. Ted jsem musela vyprat na navsteve u rodicu a ani nemuzu verit, jak je to vsechno pradlo tvrde. Jsem se ze susicky rychle zmlsala ;-) A s mimcem je supet, ze vyperes, ususis a hned zase pouzivas. A celkove je prace s pradlem rychlejsi.

  • Sušičku mám skoro rok, manžel nesouhlasil, kupovala jsem tajně a jsem naprosto spokojená. Kupovala jsem stejnou značku jako mám pračku (aeg), s tepelným čerpadlem a vybírala v podobné cenové kategori. Mám ji postavenou přímo na pračce a mají společný design, tak to vypadá dobře. Taky tam strkám vše, teď, jak začala horka, tak občas něco suším na zahradě, ale sušička je sušička, mi šetří čas, prádlo je krásně měkoučké (už roky nežehlím), je to fakt rozdíl, než když ho nechám uschnot doma, a i když jsem sušičku pořizovala hlavně kvůli sychravým obdobím, kdy ale ještě nebo už netopíme a prádlo neschne a neschne (je nás doma už docela dost, tak to bylo náročné na prostor a právě čas), tak prostě jede, i když je hezky :-) Už se těším na látkování s miminkem, které se má narodit, 3 předchozí děti jsem zvládla bez sušičky, ale teď si to díky sušičce ještě víc užiju 😃

  • Můžu jen doporučit! Lituji,ze uz jsem ji neměla dávno. Máme beko stejně jako pračku,mají special baby program. Mám je pomocí mezikusu nad sebou a netrepe se!

  • mishel9910.6.2016 13:12

    Ahoj, sušičku máme půl roku a už bych neměnila. Prádlo je suché raz dva, krásně nadýchané, měkoučké, nežehlím :-) Dávám do ní taky vše a pohoda, až na pár manželových obyčejných triček z Primarku, která se mu teda trochu srazila :-D Pořizovali jsme set i s pračkou, na naši původní by sušička nešla postavit, protože byla úzká a jinde na ní nemáme místo. Koupili jsme set Bosch na 7kg prádla + mezikus s výsuvem a naprostá spokojenost, sušička je kondenzační s tepelným čerpadlem. :-)

  • Po dlouhém naléhání na manžela jsme si teď po Vánocích sušičku taky konečně koupili a tak jsem si na ni zvykla, že nechápu, jak jsem to zvládala bez ní. Jelikož máme pračku Beko a jsme s ní spokojení (tedy spíš já, jelikož ji nikdo jiný nepoužívá :D ) tak jsme chtěli, aby sušička byla taky od této značky. Při výběru jsme koukali hlavně na spotřebu a hlučnost, ale samozřejmě taky na parametry a recenze, přičemž jsme nakonec vybrali tenhle model - https://www.arecenze.cz/recenze-susicek/beko-dh-8534-csrx/ . Když tak si to tam zkuste pročíst, přijde mi, že tam všechno vysvětlují dost "polopaticky" :)

  • Co jsem koukala po internetu, tak dlouhodobě nejprodávanější sušičkou a taky pozitivně hodnocenou za dobrou cenu je Beko DPY 8506 GXB1. Nemáte s ní někdo osobní zkušenost? Našla jsme ji v žebříčku na http://www.rankito.cz/nejlepsi-susicky-pradla/ jako první místo. Spíše mi jde o to, zda je lepší si přidat 3-4 tisíce a pořídit dražší, nebo je tohle Beko dostačující?

  • Zdravím,

    omlouvám se za obnovení starého tématu, ale hledám hodně podobnou radu a zpětnou vazbu ke zančce Beko. Zaujala mě https://www.vybero.cz/beko-hdr8534csrx Někdo nějaká zkušenost prosím?

    Děkuji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist