Jako kdybychom spolu chodili... ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41434 12.9.2012 14:59

Ahojte. Ma se to takto: S jednim klukem (25), ja 21, jsme spolu asi tri tydny chodili tak, ze se tomu dalo rikat chozeni. Pak se zacal cukat, ze nechce nic vaznejsiho, ze mu trva nekoho si pustit k telu, tak sem si rekla dobre. Jak jsem ho totiz vic poznavala, tak jsem zjistovala, ze to neni typ, se kterym bych chtela ja neco "vaznejsiho". Takze se ted spolu asi 2 mesice kamosime tzv. pres postel. Ale zacal se chovat nejak divne, aspon me to tak prijde. Vidame se 4-5x tydne, pokazdy spolu spime, obcas zajdem i ven nebo na vylet, coz ted ovsem zacal platit on, kdyz jdeme na jidlo nebo tak... Byl ted jeste se svou partickou na dovo u móře asi tejden. Kazdej den mi psal zpravy typu "ze mu chybi teploucko u mne v posteli", ze mu chybim ja a tak. Kazdej den. Pak se vratili v nedeli odpo, psali sme si chvilu po netu a za chvilu mi vola ze prijede, at na nej pockam. Byla to vzdalenost asi 90km, busem a o pul 12 v noci! Tak dojel, nic neprobehlo, jen jsme povidali celou noc. Od móře mi dovezl i darek, kterej mi dneska dal. Tak jsem z toho zmatena. Takhle se prece nechovaj lidi, co spolu jen spijou, ne? Jak to mam chapat??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na to se raději zeptej přímo jeho, jak to s tebou teda myslí. A příjde mi to, že se dovíš, že tě má rád.

  • Ahoj, myslím, že Tě ten kluk má vážně a upřimně rád.. Je škoda, že Ty to takhle bereš. JSem ve stejný situaci, mám kamaráda na sex, ale po dvou letech jsem se do něj zamilovala.. vím, že on mě má rád,ale on chce být sám, nechce se vázat. Ani nevíš, co já bych za tohle dala.. než si uděláš nějaký závěr, být Tebou si oprvadu sama v sobě udělám pořádek, aby jsi jednou nelitovala..

  • mirka12312.9.2012 15:15

    Ahoj, podle toho co píšeš bych to též typovala že chlapec se do tebe zamiloval:) skrátka asi budeš jediná ktrou si připustil k tělu:)
    Tohle jsem zažila hoodně dávno ale bylo to stejné jak popisuješ..týpek též nechtěl vztah jen prostě postel atd..a pak zněho vypadlo když jsem se zeptala jak to vlastně tohle vše bere tak mi odpověděl že už dlouho to bere jako vztah..
    tak se ho zeptej a uvidíš pak sama:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist