Jaké věci mužům neříkáte?

Otázku položila: diskutt 17.9.2021 10:15

Dobrý den, zajímalo by mě jaké věci svým mužům neříkáte? Ať jsou z jakékoliv kategorie... vaše historie, pocity, intimní oblast, myšlenky, třeba věco co víte, ale děláte, že ne? A rovnou, proč jim to neříkáte?
Klidně piště anonymně, jde o co největší počet odpovědí :-) Díky :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha17.9.2021 18:30

    Tak já to vyvážím. :-D Nenapadá mě nic, co bych svému muži neříkala, nebo nemohla říct.

  • janae8517.9.2021 15:38

    Plno věcí :-D Třebaaaa že se mnou dneska v práci flirtoval ten pěkný kolega. Že jsem ten poslední dortík co chtěl on z lednice snědla. Že už se nevejdu do těch pěkných džínů co se mu líbily ale místo toho mu řeknu, že nevím kde jsou. Že ho měl bývalý přítel většího a já si to víc užívala. Že občas kdy máme sex zezadu já si představuju, že mi to dělá někdo jiný :-p Že mám nějaké intimní problémy. Že mě dneska sere všechno i on a není vlastně proč. Že vím že si to dělá sám když je sám. Že bych chtěla zkusit trojku i s mým kolegou z práce. Že moje kámošky vědí jaký je v posteli. Kolik stála ta nová kabelka, co jakože byla ve slevě :-D

  • SSVM17.9.2021 19:33

    Také svému příteli říkám téměř vše...Ví vše, i to zlé, z mojí minulosti, co jsem nikdy nebyla schopná někomu říct. Co se týče sexu, jsme k sobě taky otevření, o to lepší to pak v posteli máme, když víme, co se tomu druhému líbí. O intimních problémech mu taky můžu říct. Kdykoli mi něco vrtá hlavou, trápí mě něco, můžu za ním vždycky přijít. O bývalých si povídáme taky otevřeně, však o nic nejde.. Nevím...nenapadá mě nic, co bych mu neřekla nebo nemohla říct....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist