Jaké pořídit nositko pro miminko?

Otázku položila: terryk 7.1.2017 18:53

Holky, vážně uvažuji o tom, že malé poridim nositko. Je jí pět týdnů a váží 4,3 kg. Chtěla bych něco na příležitostné nošení po bytě, případně do kseftu či kratší vycházku. Máte tip na nějaké nositko, které nezrujnuje peněženku ani miminku záda, snadno se s ním zachází, manipuluje a snadno se do něj dítko namontuje? :-)

  • 07.01.2017 18:54:54 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pavbla7.1.2017 21:00

    My máme Manducu, používali jsme ji od malička. A dcerka v ní byla náramně spokojená a je pořád. Takže můžu doporučit. :-)

  • Pořídila jsem Manducu a sehnala jsem úplně novou i s cedulkou za 1500,- na bazárku. Už bych jí nedala.

  • Když byla dcerka malinká, koupila jsem nosítko Storchenwiege :) To je za mě TOP pro malá miminka :) Je jí 7 měsíců a stále mi je ještě pohodlné :) Ale teď jsem k němu pořídila už Kokon ;)

  • Vhodné od miminka. Já sama si koupila satek ikdyz o nosítku jsem také uvažovala.. jinak pokud máš fb je tam skupinka Nosíme děti a tam ti hodně pomůžou a jsou tam i na prodej v albech nosítka a šátky

  • marketaj7.1.2017 19:10

    Ze zacatku jsem na doma pouzivala vak haipadaipa a nasledne jsem si poridila nositko Tula. Pocitej ze na ven by sis mela poridit jeste kapsu/vsadku do stavajici bundy nebo rovnou nosici bundu :-) je to navykove:-D nosim treba i na procházce v zoo, kdyz kocarek prestane bavit. Kdyz jsem vybirala nositko, tak jsem vahala mezi manducou, tulou a kibi.

  • My poridili manducu na prilezizostne noseni pouzitou za 1300,-.Vyprala jsem a maximalni spokojenost.Nejsem vylozene nosici,ale obcas je to potreba.Manducu nosi i manzel.Satek by si nevzal.Kamaradka ma Kibi,ale to je spis pro vetsi deti.Nase je prcek.Navic u Te Manduky raz dva upravim z manzela na me a naopak.Potrebuju snadnou rychlou instalaci :-D

  • Doporučuji Storchenwiege pro male mimča. Na větší Manducu nebo si nechat ušit. Akorat na Manducu POZOR!!! Dělají se padělky, teda lidi kupiji na Aliexpresu a prodavaji kolem 1500kč. Pokud budete kupovat z druhe ruky, tak chtejte doklad o koupi ;-).

  • duramura8.1.2017 9:06

    Pokud to bude opravdu prilezitostne a take te udivuji ty tisice, co za vetsinu kousku chteji (jako me), tak jednoduche vazaci meitai nositko. Ja bych se nebala koupit treba na fleru, co overene (na svych detech a zakaznicemi) maminy siji. Cenove 600-800. Sama sem zacinala satkem, ale na rychle presuny auto-nekam sem radeji brala meitai, to same do kocarku, pak batohu - male, skladne. Ted mi jezisek nadelil satek (juchuu), ale meitai k tomu mam tez ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist