Jaké plenky vám nejvíce vyhovují?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #138211 31.10.2015 8:42

Ahoj holky mám dotaz...Od narození maličké jsme používaly plínky Pampers Sleep &Play...Do teď jsem si na ně nemohla stěžovat...Ale poslední dobou máme problém že už párkrát protekly...Takže má otázka zní s jakýma plenkama jste spokojené vy? Slyšela jsem chválu na Tesko plínky s těma sovičkama nebo plenky Dada...Jelikož ty Pampersky nejsou zrovna nejlevnější zkoušeli jsme už i jiné třeba ty s toho Lídlu,úplně obyč s Alberta..Ale všechny protékaly až na ty Sleep &Play...tedy do teď..

  • 31.10.2015 13:54:01 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 31.10.2015 13:54:01 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Protečení plíny je pro mě vždy signalem, že jsou plíny male a je třeba kupovat větší velikost, pak už zase neprotéká ;-)

  • Elfen31.10.2015 10:42

    Taky nám pampers tečou, jak píší holky, chce to větší velikost. Jinak pokud hledáš levnější variantu, tak já vyzkoušela snad všechny co jsou na trhu a nejlepší se mi zdají buď se šmoulama z Alberta nebo Loves z Tesca. Oboje nám odpovídaly jak váhově, tak nikdy neprotekly a to ani když měl synáček průjem. ;-)

  • Máme Tesco Loves a naprostá spokojenost!

  • Námvyhovovaly bella happy-takovy fialovy obal. Pampers sem nekupovala vubec,jednou lokus s oranzovyma-katastrofa a jinak sme latkovali a na cesty spis levnejsi,ktere udelalystejnou sluzbu.

  • terryk31.10.2015 9:04

    A není malá váhově už na horní hranici použitelnosti plínky? Nám se stávalo, že tebou zmíněné pampersky začaly protejkat ve chvíli, kdy se malej tý hranici blížil. Takže můžeš zkusit o číslo větší, jestli se to nezlepší. S jinou značkou než pampers zkušenosti nemám. Měli jsme doma vzorky i jiných, ale nikdy jsem je nepoužila. Přišly mi strašně masivní a nepohodlné.

  • Já teda používám látkovky, ale občas jsme dostali od někoho balík pampersek a můžu říci, ze v sleep and play se nedalo ani sleep a ani play. Nám protekly skoro vždy a navíc jsou hodně aromatické. Vyhovovaly mi pampars sensitive, ale ty jsou drahé. Na cesty a dovolené kupuju babylove ekoplinky. Ekologické teda nejsou, o to mi ani nešlo, ale neprotékají a nejsou ovoněné. Moje holky mají docela statná stehýnka, takže nám pampersky fakt moc nesedly. Hodně si maminky chválí ty Tesco plenky nebo šmoulí z Alberta.

  • Bublinka2031.10.2015 9:23

    Hele,poslední dobou jsou nejlepší plínky z obchoďáku, a nebo pokud máš možnost, zajeť si do ontexu v Turnově a kup si přímo ve fabrice,vychází tam opravdu levně! A nikdy jsme neměli problém, vždycky sucho

  • Single31.10.2015 12:21

    My jsme meli zelene Pampers Active Baby nebo Huggies. Levne pliny jsme nezkouseli. Jinak maly ma 12 kg a na noc nosi velikost 6.

  • Já jsem spokojená s plínečkami z Alberta,ty se šmoulama, pak z Tesca a taky s plínkami z Lidlu :) ale na noc dávám Pampers ( jedině zelené,ne oranžové), aby neměl opruzeniny,protože se mi asi dvakrát stalo,že jsem mu na noc dala plínku obyč.a měl červenej zadeček (protože spinkal celou noc ) .

  • trinetka31.10.2015 15:40

    Zkoušela sem lídlácké, ty stáli za pendrek, děsně smrděli.. Mám vyzkoušené jedničky bílé a zelené pampers. Dvojky a trojky oranžové a zelené pampers a nejčastěji teď jedem zelené pampers a nikdy nebyl problém..

  • marketaj31.10.2015 16:35

    Skoro od narozeni pouzivame Dada plinky a obcas protecou, ale je to o tom kdyz vypije pres 300ml a jde spat, tak prijeho krkolomnych polohach ma obcas vlhke pyzamo vepredu. Pres den naprosto ok :-) a hlavne oproti vsem ostatnim je mam moznost koupit za hubicku, takze asi tak;-)

  • Používáme pampers premium care, nebo active baby a vzdy spokojenost. Akorát čtyřky protekaly, ale to už byla mala na vahove hranici. Do te doby vse ok. Ted u starší používám pampers pants, a to i na noc.

  • Já kupuju Pampers sleep and play, pak ty z Tesca se sovičkama, podle toho co je v akci. A jsem s nima spokojená:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist