Jaké máte zkušenosti s šátkováním a nosítky?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #93430 27.11.2014 14:05

Ahoj holky, vy ktere nosite deti v satku ci nositku muzete poradit podle ceho jste vybiraly? Na internetu je toho strasne moc a tezko se v tom vyzna nekdo, kdo nema zkusenost. Predstavuji si nejaky satek, ve kterym se da nosit na brise i na zadech, ktery vydrzi aspon do roku a pul nebo dyl z nejlepe se nemusi uvazovat ...Ale budu rada za doporuceni cehokoliv, co jste vyzkouseli, at uz nositko nebo satek. Dik moc!

  • 26.05.2015 16:34:13 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že takové nároky těžko splní jeden šátek-nosítko-teda pokud je podmínka, aby se to nemuselo uvazovat.. Čím je věc jednodušší, tím je všestranější a to nejvíce splňuje šátek, který uvážeš jak na novorozence, tak i dítě straší 2 let..když nechceš vázat , byla by nejvhodnější kombinace nějakého nosítka (např.KIBI, manduca), které ti vydrží do 2-3 let dítěte, ovšem nepadne dítěti už hnedka od narození a také ne každé nosítko padne každému, už to přeci jen není tak variabilní.. A pak nějakého vaku pro miminko-prodávají se třeba takové předvázané elastické šátky (či třeba nosítko Stporchenwiege by mohlo vyhovovat)..Ale já s tím až tak moc velké zkušenosti nemám, vázala jsem jen do šátku-pevného od narození až do konce, nosítko jsem nevyzkoušela žádné.

  • Elfen27.11.2014 18:17

    Já teda šátkům moc nedůvěřuji, vím, že je používá hodně lidí, ale nějak mám pocit, že dítě musí někudy vypadnout - je to blbost, vím, že ten pocit ve mně vzbuzují. Takže mám nosítko Manducu a jsem s ní velmi spokojená. ;-)

  • já mám tento a byla sem s ním spokojená. přijatelný i cenově a kvalitu pochválila i paní na kurzu.
    http://www.babydoo.cz/produkty-satek-laguna-5m-detail-4

  • Ahoj. Nevím jestli už to zde někdo psal ale přidej se na facebooku na skupinku nosíme děti tam ti poradi :-) jinak na novorozence je nejvhodnější nějaký nejlépe bavlněný šátek. Nejlépe se s nim učí vázat. Kdyby si se bala vázání tak nejlepší nosítko které se nejvíce přizpůsobí jak novorozenci tak i většímu je nosítko storchenwiege. Ale Určitě ti poradi i na tom facebooku na te skupince:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist