Jaké máte sny?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40965 3.6.2014 2:12

Tak mě napadlo, že se vás zeptám jaké máte sny. Vždycky mě toto téma zajímalo. :-) Jaké jsou vaše sny? Jsou barevné/černobílé, živé, emotivní nebo naopak citově oploštělé, zdá se vám o normální věcech nebo máte scifi-fantastické příběhy? Jste v hlavní roli nebo pozorovatel? Umíte své sny ovládat - změnit děj, když se vám nelíbí? Zdají se vám hezké sny nebo noční můry? Pamatujete si sny často a kolik tak za den? Máte lucidní sny (víte v nich, že spíte)- jaké? Vykládáte si sny? Máte věštecké sny? A piště i další věci, které vás napadnou. Klidně se rozepište, tohle téma mě strašně zajímá. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andris13.6.2014 8:03

    Ahojky, mně se zdají sny snad každý den a ne zrovna jen jeden :) Většinou si je ráno vždy pamatuji, jelikož mívám živé sny, ale pouze jednou jsem se probudila se slzama v očích, když se mi zdál sen o mé dceři :( Dlouho jsem tento sen rozdýchavala a snad měsíc jsem na to pořád myslela ...... Kolikrát jsem si všimla, že jsem usnula a pak do pěti minut jsem byla vzhůru a zdál se mi sen, který mi v tu chvíli dějem přišel strašně dlouhý :-D Ale sny se zdají jen pár vteřin či minut, akorát někdo to natolik zaspí, že si je ráno ani nepamatujou. S manželem jsem osm let a za tu celou dobu se mu zdáli pouze dva sny, vždy nechápe, jak mně se může zdát tolik snů za noc. Vždy si říkám, že bych jednou o nich mohla psát knížku :-D Jinak Lucidní sny .... noo jak to říct .... mám před nima respekt, takže vím oč jde, ale raději ne-e 8-. Většinou se mi sny zdají třeba i z toho, když něco vidím večer v tv ve zprávách či se něco ten den událo a hned se mi to promítne ve snu ..... Co se týče vyložení snů, tak to nedělám. Jako dítě jsem mamce furt chodila koukat do snáře a většinou měl někdo umřít nebo mě měla čekat zrada a atd. Myslím si, že pokud má něco v životě přijít, tak to nebude rozhodně sněním ;-) Jooo snění je krásná věc a chvíle, ale někdy bych si přála, aby se mi raději ten sen nezdál .......

  • já mám hodně snů, barevných, a jsou různé...přes sex, veselé, dobrodružné, a dnes se mi zrovna zdál hororový...ještě že jsem se ráno vzbudila------mám tu smůlu-štěstí, že mě pak ovlivňují celý den :-)

  • Ahoj, hodně dobré téma :) Mám sny hodně živé, barevné, většinou si je pamatuju, někdy je to ku škodě, jindy je to fajn, Většinou po probuzení cítím třeba vuni, kterou jsem cítila ve snu, nebo si přesně pamatuju, jak bylo něco "na omak", prostě to v té dlani pořád cítím. Párkrát se mi podařilo lucidní snění, párkrát to bylo, když se mi mělo stát něco škaredého, tak jsem si řekla, to je přece muj sen, takhle to nechci a zmenila jsem to, nebo párkrát se mi stalo, že jsem v tom snu chtěla nekde být a tak jsem se tam ocitla. Nejkrásnější sen, jaký si pamatuju, kdy jsem plavala pod vodou a dýchala a pak rovnou z té vody jsem se vznesla a letěla, pak mě napadlo, jak mužu letet, když přecew nemám křídla, že logicky musím spadnout, v tu chvíli jsem začala padat a jak jsem padala, tak mi došlo, že vlastně doted jsem tak taky letela, tak proč bych nemohla dál a znovu jsem se vznesla a letela. Bohužel často mívám noční mury, velmi živé, poslední dobou, kdy se tím zabývám a víc tomu rozumím se mi zjevují sny, které mi mají hodně co říct. Dnes v noci jsem měla zrovna docela děsivý zažitek, ne ten sen, ale to, co se stalo po probuzení, brr, čtvrt hodiny jsem se klepala pod peřinou a pak vzbudila manžela.

  • Weroonika3.6.2014 12:09

    Ahoj, mě se zdají sny téměř každou noc, většinou jsou hororové a promítá se mi v nich to čeho se nejvíce bojím. občas se mi zdají živé sny nejčastěji o sexu s neznámými muži a přesně si uvědomuji že jsem manželovi nevěrná ale nemohu si pomoct a pak se vzbudím a je mi z toho na nic i když jsem nic neudělala. často se mi sny opakují a z těch mám největší hrůzu, někdy mám jen pocit déja vu a co je asi nejdivnější když se mi zdá že spím a zdá se mi sen to se pak probudím a nevím čí jsem:-)

  • Noooo :D. Moje sny..jednou se mi zdá tak hroznej sen,že jsem šťastná,že se vzbudím ( to jsou ty strašáky..já se bojím válek třeba-takovej se mi zdál tak před 2 týdny). Pak se mi zdají sny, když na něco moc myslím a přemýšlím,tak se mi zdá o oné věci ( např.těším se k tetě-zdá se mi,že jsem u ní). Pak mám sny (občas),že si řeknu "tyjo,ale já spím" :D otevřu oči a vzbudím se. Pak sny, které nechápu - jsem doma a najednou jsem někde jinde :D . Pak sny o blbostech :D a pak se mi někdy stane to,že se ti zdá o "duchovi" nebo nevím...nemůžu se hýbat, nevím ani jestli spím nebo jestli se mi to zdá...nemůžu se hýbat, mluvit, utíkat nic...a nakonec :D někdy se mi zdá sen,že se v něm tak moc směju,že se tím smíchem vzbudím :D :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist