Jaké krémy používat v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26789 22.2.2011 13:15

Ahoj, chtěla bych poradit od zkušenějších těhulek, maminek... Jsem 10+3td a zatím jsem začala používat pouze zvláčňující krémy. Chtěla bych si koupit i nějaký krém proti striím a něco na poprsí, ale kosmetiky je tolik. Můžete mi doporučit něco co vám vyhovovalo? Děkuji:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Peulko, tohle téma jsme řešily nedávno s holkama v otázce Krém proti striím, takže ti zkopíruji svou odpověď.
    Já mám přímo těhotenský olejíček od firmy Saloos - naturcosmetic. Lepší než ty nejlepší hydratační krémy. Ale moje gynekoložka mi říkala, že mazáním průběh jen mírně zlepším, ale jestli mi má bříško popraskat, popraská si i tak. Prý tam hraje roli i dědičnost - pružnost kůže, moje mamka nemá jedinou strii, tak doufám, že se jim také vyhnu. A rovnou mi řekla, že vyhazovat peníze za drahé krémy proti striím je zbytečnost, že slunečnicový olej udělá větší zázraky než ty jejich mléka z reklam na strie. Tak uvidíme.

  • Ahoj, já myslím, že předražené krémy proti striím jsou zbytečné. záleží prostě na tom jakou máš pokožku. Já měla veliké břicho a ani jednu strii a mazala sem se nějakým obyč. krémem za 40,- i v porodnici si všimli, že sem bez jediné strie a co sem používala za krém. kamarádka, používala a vyzkoušela snad všecky druhy proto striím, vložila do toho hromadu peněz a na břiše měla jednu jizvu vedle duhé. A velké .

  • Janina7622.2.2011 13:37

    Ahojky, mě třeba vyhovuje Elasti-Q - tělový krtém k prevenci striím. Zatím (musím to zaťukat) se mi nic nedělá (a to čekám dvojčátka) a to se přiznám, že se nemažu každý den. Teda, že mě manžel nemaže každý den.

  • já používám eucerin olej proti striím a elasti-Q exklusiv.. a zatím taky tuk tuk ale nic.. ale je fakt, že nemám obr břicho. A přiznám se, že rozhodně nemažu dvakrát denně.. ale s těží jednou:-D

  • alimos22.2.2011 19:21

    Ahojky, DM má olej pro těhulky. Krásně voní a znám hodně holek co jej používaly a neměly žádné strie, ale je to hodně o tom, jakou máš pleť. Tenhle olej stojí kolem 50 Kč :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist