Jaké dárky dáváte rodičům svým a partnera?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271824 10.11.2020 12:47

Děvčata za chvíli tu budou vánoce, tak jsem se pustila do nákupu dárků a vůbec si nevím rady s vlastníma rodičema a rodičema manžela. Tak mě napadlo se tu optat, jaké dárky dáváte vy.
Ještě bych teda řekla, že jsme kdysi s oběma dávání dárků zrušili (taky byli rádi, že nevěděli, co nám pořád dávat). A ani já s manželem jsme si dárky nedávali. Ale teď už je to 3. rok, co jsem tu tradici obnovila (alespoň z naší strany). Když měl syn 3 roky, tak jsem řekla, že už je docela chápavý a nemůže prostě dostávat dárky jen on sám. Dárek pod stromečkem musí najít i maminka, tatínek, babičky a dědečci. A samozřejmě mezitím narozený mladší bráška :)
Vzala jsem to stylem, že alespoň nějaká maličkost, ale nápady došly :( Předchozí roky to byly dárky stylu lahev alkoholu, kosmetický balíček, kniha, šátek a nechci se zase opakovat :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Eika10.11.2020 14:51

    Dobrý den,
    u nás dárky řeším také já, s mými rodiči se vždy domluvím (asi jsem moc praktická).
    Letos si dostane můj tatínek knihu o hokeji a mýdlovač (napěňovač) na ruce, maminka levandulový med z Provence a asi fén na vlasy - protože jí ten její nějak začal zlobit, maminčin přítel dostane CD Donutil a Gott a víno z Řeckého ostrova jako připomínka dovolených kam s mamkou rádi jezdí a letos to prostě nešlo. Manželovi rodiče to je dost oříšek, protože mají spoustu věcí, tak babička dostane od firmy Saloos olejíčky proti vráskám - moc si je pochvaluje a vyhovují i mně a já nesnesu skoro nic, pak Cider z Provence a maličké balení medu z Provence a pro tchána je to těžké to mám zatím jen dárkové balení paštiček.
    Ještě musím vymyselt něco švagrovi a švagrové (pro tu mám jen kosmetiku).

  • My většinou dáváme drobnosti jako dárkové balení oříšků, knížky, dobrou kávu, kvalitní doplňky stravy a tak podobně. Letos to bude trošku slabší, protože jsme na tom finančně nebyli úplně nejlíp - opatření, péče o dítě a tak dále. Dokonce jsme si museli pár tisíc půjčit, abysme to teď v prosinci nějak normálně zvládli. Obrátli jsme se na stejnou firmu jako už dříve, tak pokud byste potřebovali, jejich produkty mají popsané tady: https://www.lendnow.cz/kategorie/pujcka :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist