Jak získat zpět důvěru?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392339 9.9.2018 19:40

Ahoj, je mi 16 let, příteli 17 a máme.. trochu problémy z důvěrou. Na začátku vztahu respektivně asi tak po měsíci, jsem poslala neznámému týpkovi své nahé fotky, ale bez obličeje, přes falešný účet na instagramu, pocity viny atd.. mě donutil se příteli přiznat, no a tím to začalo.. nikdy jsem to už neudělala, ale mrzí mě to furt. Dále asi po 7mi měsících jsem si založila s kamarádkou jiný fake účty, začali jsme sledovat všechny no.. nebo hodně kluků ze školy a další lidi.. byla to blbost.. no a příteli to vadilo, tak jsem ten účet odebrala, ale.. mohla jsem se furt přihlásit, tak jsem lhala, že neznám heslo, aby se cítil bezpečněji a od té doby jsem na ten účet nešla, najednou začli přibývat sledujíci atd.. (nevím jak) no tak jsem si šla vygooglit jak úplně odstranit ten účet (před tím jsem myslela, že to nejde) a k tomu jsem potřebovala heslo, tak přítel zjistil, že jsem před tím o tom heslu lhala..
A další takový kraviny, vždycky mi někdo něco napsal a přítel žárlil atd.. a teď jsem spolu za chvíli 10 měsíců a máme to nějak tak, že jeden týden je v pořádku a další je rozhádaný.. je to tak už dlouho.. minimálně ty 3 měsíce, vždycky udělám nějakou kravinu, teď už to došlo až tam, že přítele naštve i to, že změnim čas, kdy máme jít ven, protože zjistim, že v ten čas už něco mám a zapomněla jsem to..
Ztratil ke mně důvěru, nevěří mi, protože nemá důvod.. moje otázka je jak získat tu důvěru zpět a to všechno.. jak mít zase šťastný vztah jako v prvním měsíci, než jsem udělala tu největší blbost..? Moc ho miluju a hrozně moc jsem si probrečela a všechno mě to mrzí, nechci o něj přijít a chci aby byl šťastný, děkuju za odpovědi..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu9.9.2018 20:09

    Tezko. Ve vysledku mu porad o necem lzes, nedivim se, ze ti neveri. Prestan delat kraviny a chovej se dospele. Mozna jeste nejsi na vazny vztah zrala.

  • stupidiack9.9.2018 20:31

    Přestaň dělat blbosti. Asi ti na něm nezáleží a nevážíš si ho, když už po měsíci posíláš svoje nahé fotky cizím klukům. Promiň, že to říkám, ale zaslouží si lepší holku než jsi ty ..

  • Ten muj mi taky lhal, taky rikal ze mi tim nechtel ublizit, mimochodem jsem k tomu psala nedavno otazku stejnou jako ty... A vypada to na rozchod, protoze to nebylo poprve a hrozne moc mi tim ublizil :-( neni snadne nekomu odpustit, zvlast kdyz to dela opakovane.
    Pokud chces vztah napravit, budes se muset nejdriv zamyslet nad sebou, nedelat veci, kvuli kterym bys mu musela lhat a sakra hodne se snazit chovat se tak, aby ti zase verit zacal... Pro tebe bude tezke ho presvedcit, ale pro nej zas bude tezke verit tobe ze mu nelzes.
    Pokud teda bude chtit ve vztahu pokracovat.

  • K vášmu veku to patrí, človek často domyslí dôsledky až keď už je neskoro... Jediné, čo pomôže je komunikácia a čas. Aj ty si musíš uvedomiť, že si človek, chybuješ, učíš sa, trestať sa za chybu, ktorú si urobila pred 9 mesiacmi je nezmysel a keď aj pred priateľom stále budeš mať výraz psa, ktorý klopí oči, lebo niečo vyviedol, tak v ňom nevzbudíš dôveru, mne osobne by to liezlo na nervy keby sa môj partner stále ponižuje a všetko berie tak tragicky ako ty podľa toho, čo píšeš. Keď si nebudeš veriť ty, on určite nie.

  • Petrakim10.9.2018 11:36

    Mám bráchu,který je tak trochu jako ty,leč teda jeho prohřešky jsou jiného charakteru.vždy udělá pitomost a zalze.dělá to od nějakých 10 let.dnes je mu 25 a pořád z toho nevyrostl.je to jeho povaha.máš to asi podobně.u me je důvěra v něj za ty roky dost na frak.nikdy se neobnoví na 100%.lituji tvého přítele a vlastně klobouk dolů,ze se s tebou stále je.co tí mohu poradit,je výměna chytrého telefonu za tlacitkovy a zrušení internetu a všech online účtu.vy se spolu domluvíme hovorem či sms a ty budes mít útlum s blbnutím na internetu.evidentně ti digitální technologie způsobují problémy ve vztahu.tak je prestan používat.

  • wirna10.9.2018 12:25

    Jednou narušena důvěra se nedá "opravit". Není to rozbitý auto. Pro vás oba bude lepší když to ukončíte. On si najde upřímnou holku a ty si najdi kluka kterému nebudeš mít potřebu lhat.

  • Owerri10.9.2018 18:32

    1. vykašli se na tenhle vztah, užij si co potřebuješ a až se vyblbneš, najdi si někoho, s kým nebudeš zametat
    2. docela by mě zajímalo, jak tě někdo mohl skrz falešný instagram a fotku bez obličeje donutit, aby ses přiznala příteli, když ten člověk nejspíš vůbec neví kdo jsi??
    3. není dobrý si kontrolovat sociální sítě. Kontrola ve vztahu obecně nikdy nevěští nic dobrýho. Každý občas udělá nějakou blbost ale nevim, proč byste si o tom museli říkat, nebo dokonce se kontrolovat. Skoro bych dala ruku do ohně že i on má pár kostlivců ve skříni. Prostě respektuj jeho soukromí a on musí respektovat tvoje. Tvoje heslo na instagram není jeho problém.
    4. když už musíš lhát, tak aspoň lži pořádně aby na to nepřišel

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist