Jak získat přítele zpět?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #133752 16.9.2013 18:11

Ahoj holky, nevím, jestli to sem uplně patří, ale potřebuju se vypovídat a poradit. S přítelem jsme spolu skoro rok. Teda spíš byli. Včera se se mnou rozešel. Začnu pěkně od začátku a pak dojde na důvod rozchodu. Zažili jsem spolu spoustu krásných chvil, vím, že ho miluji a on mi tvrdil to samé. Jenže zhruba před 2 měsíci jsem viděla, jak mu neustále chodí smsky, jak si s někým pořád píše. Po mojí otázce "s kým si pořád píšeš?" mi odpověděl "s nikým si nepíšu" nebo "s kamarády". Když jednou usnul a nechal mobil ležet na stole, tak po dlouhém váhání, zda si s někým píše nebo ne (kdo z nás by si chtěl nechat s... na hlavu)jsem neodolala a do smsek se podívala. Psal si s 3 holkama. S tou jednou to bylo tak nezávazně o životě a tak, ale s těma dvěma... pořád věci okolo sexu, s tou jednou chodil ven, ale nedozvěděla jsem se, jestli s ní něco měl. Když jsem si něco přečetla, chtěla jsem dělat jakože nic, ale nešlo to.. samozřejmě jsem se pustila do breku, kdy jsem mu vyčítala všechno možné...odjela jsem s tim, že se rozcházíme... strašně mi chyběl a pořád naléhal, že mě chce aspon vidět, že už to nikdy neudělá atd.. Protože jsem zamilovaná, podlehla jsem asi po týdnu a dala mu novou šanci. Uběhly dva měsíce a mě pořád hlodalo svědomí, zda s tím přestal. Včera večer, když se sprchoval jsem to udělal znovu(ikdyž jsem už slíbila že už nikdy). Zjistila jsem, že si s těma holkama psát opravdu přestal, měl tam jen smsky od kamarádů a nej. kamarádky a já s úsměvem na tváři zase dala mobil do původního stavu s tím, že mu samozřejmě nic neřeknu, ale vím, že mu můžu důvěřovat. Když přišel, šla jsem do koupelny já. Když jsem se vrátila, viděla jsem jak je rudý vzteky a jen zazněla otázka "zase ses mi hrabala v mobilu jo?" nechápu, jak to zjistil, mobil jsem dala tam kde byl, žádnou aplikaci nenechala otevřenou.. rozešel se se mnou hned večer, s tím, že jsem podezřívavá a nedůvěřivá a že to nemá smysl. Jenže to jsem vážně nechtěla :( ted, když jsem viděla, že si s nikým nepíše a že jsem mu křívdila, tak bych si ty ruce nejradši usekla..:/ a to máme jet v pátek na dovolenou. Večr mi řekl, že by ji nejradši zrušil. Když jsem mu ráno psala, co s ní bude napsal, že pojedeme, ale už jen jako kamarádi. A já bych ho strašně chtěla získat zpátky.. někdy jsem až moc žárlivá, to uznávám.. ale protože ho miluju :( myslíte, že mi dá ještě šanci a že třeba na naší dovolené bychom se mohli dát zpátky zase dohromady? :( jsem bez něho jako tělo bez duše.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no tak docela chápu, co jsi udělala, i já takto tehdejšímu příteli přišla na něvěru a ukončila to s ním. Na druhou stranu bych byla taky naštvaná, že mi někdo leze do mobilu a podezírá mě. řekla bych, že i kdyby v tom pokračoval, tak už poučený bude jakékoliv stopy mazat a už nikdy nic nezjistíš.
    Na dovolené bych si s ním zkusila promluvit, ať už jen jako kamarádi nebo jako partneři v krizi. Pokud ti dá tu šanci, rozeberte to spolu. Ono i když si s někým takto píše, ještě to nemusí znamenat, že s nimi chce i něco víc.

  • Takto narušit druhému soukromí se nedělá a já sama to neuznávám. Ale na druhou stranu. KDO TVRDÍ, ŽE BY SE TOHO NIKDY NEDOPUSTIL A NEŠMEJDIL V PŘÍPADĚ AKUTNÍHO NEBLAHÉHO TUŠENÍ, TAK LŽE. Já se k takovému jednání kdysi také schýlila a nic lepšího jsem udělat nemohla, protože bych se nechala stále tahat za nos, byla nešťastná a žila v nejistotě v jedné domácnosti s ku......em. Spíš se divím tobě, proč ho chceš tak moc dostat zpátky. To ty bys měla být naštvaná a on by se měl k...a snažit, aby si tvou důvěru opět zasloužil, pokud je toho ovšem hoden.

  • Já nevím, no... Lézt někomu do telefonu nebo do zpráv je hnus, ale zase něco jsi našla, takže to už je daleko hnusnější to, co dělá on. Podle mě by jsi neměla být ty ta zdeptaná a nešťastná. Ano - udělala jsi chybu a porušila důvěru, ale co udělal on, je stokrát horší. Netrap se, jeď na dovolenou a tam se ukáže, jestli jste schopní spolu dál fungovat.
    Já věřím tomu, že všechno ve vztazích jde spravit, ale musí chtít oba dva a musí si to ujasnit hlavně každý uvnitř sebe, aby se s nimi dané problémy netáhly zbytek života.
    Hodně štěstí a měj taky nějakou hrdost, neobviňuj jen sebe, on taky není rozhodně svatý :))

  • uvidíš jak dopadne dovolená.to že si psal s holkama o sexu není fér a zklamal tvou důvěru, vrtat se mu v soukromí v mobilu taky není fér a zklamala jsi jeho důvěru. no na jednu stranu chápu tvou zvědavost na druhou stranu jsi slíbila že už to neuděláš a jemu už taky sms nechodily a nepsal takže jsi mu měla podle mě věřit a už se znova nevrtat.... on ti pak věřil ale ty jemu ne,slíbil že toho nechá (a asi i nechal) ale ty ne. a že to poznal-taky poznám když si někdo vezme můj mobil,vždycky!ale mě si s ním občas hraje desetiměsíční dcera když mobil zapomenu někde kam už dostane takže nevím kdo se mi v mobilu vrtal:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist