Jak začít psát bakalářku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #208964 10.2.2018 19:36

Ahoj, už je celkem nejvyšší čas začít psát bakalářskou práci a já pořád nemám ani čárku. Téma mi sedí, ale nevím kde začít. Nevím, kde sehnat zdroje a obecně okruhy o čem psát. Hledala jsem podobná témata na internetu pro inspiraci a nenašla jsem nic. Konzultovala jsem s mým školitelem a jeho rada byla tak neutrální, že mi to nic nedalo. Mimochodem téma je Současná bezpečnostní situace v Nigérii... ale spíš mě zajímá obecně jak postupovat na začátku, co mám udělat první, jak hledat zdroje a tak... děkujuu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka210.2.2018 20:45

    Doporučuju nechat si udělat rešerši v knihovně. Zadáš jim několik klíčových slov a oni by ti měli zadarmo nebo za malý poplatek vygenerovat seznam odborné literatury, která by se ti mohla hodit. Potom doporočuju si je půjčit, prolistovat a vzít si domů ty, kde máš pocit, že něco k tématu bude. Podle toho, co najdeš v literatuře, si pak udělej myšlenkovou mapu s okruhy, o kterých můžeš psát. Potom je smysluplně seřaď, udělej osnovu a pak už jen ke každému bodu napíšeš pár řádků a délka bakalářky je splněna. :)

  • marketaj10.2.2018 20:00

    Upsss to je tema, kde se tezko radi. Ja bych si zkusila napsat osnovu, co bych tam chtela popsat. Mate i povinnou výzkumnou cast?
    Historie statniho uspořádání, politicke strany, proste popis jak to tam bylo v minulosti. Dalsi casti by melo byt zmapovani soucasneho stavu, jak zemi vnimaji ostatni staty, jestli je tam nejaka interakce. Vyzkum by treba mohlo.byt zhodnoceni povedomi cechu o aktulni situaci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 634 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist