Jak zacit podnikat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413227 12.12.2021 18:43

Ja vim, ze tohle neni asi nejlepsi misto kde se ptat. Uz delsi dobu s manzelem chceme zalozit nejaky podnik, firmu. Mame kapital, mame zkusenosti s rizenim podniku, mame cas. Jedine co nemame, je napad, v cem bychom meli podnikat aby to davalo smysl, kde je ta dira na trhu. Co tady jeste chybi, ceho je nedostatek. Kde dojit k takovemu napadu? Nebo napr. kde sezenu cloveka, ktery ma skvelou myslenku a umi ten produkt, ktery by se prodaval, ale naopak nema finance a zkusenosti na to, aby to realizoval?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To s těmi startupy určitě není špatný nápad. Pokud bych byla ve vaší situaci, tak bych se asi vydala touto cestou. Sama jsem se nedávno také rozhodla, že začnu podnikat a můžu vám říct, že to pro mě teda nebylo vůbec jednoduché. Už ze začátku jsem narazila na spoustu problémů. Mimo jiné například i na ten, že jsem si ve svém bytě nemohla nahlásit sídlo firmy. Nakonec to tedy dopadlo tak, že jsem si přes https://sidlofirmypraha5.cz/ zařídila sídlo virtuální.

  • JanaK208.7.2022 19:39

    Manžel začal podnikat zhruba před půl rokem a bylo to docela jednoduché. Nejdříve všechno zkonzultoval se svým kamarádem, který již podniká několik let. Takže si založil živnost a já jsem jeho účetní jediné, co jsem musela bylo založit šanony na dokumenty, pro které jsem našla na https://magazin.pepe.cz/jak-vytvorit-vlastni-etiketu/, jak na ně vyrobit etikety.

  • JanaK205.8.2022 16:00

    Začala jsem podnikat před necelými dvěma roky tím, že jsem si založila e-shop se sportovním oblečením a potřebami. Začátek byl docela dobrodružný, jelikož jsem tápala, jak se vypořádat se vší byrokratickou agendou, ale s tím mi pomohl můj přítel, který je v těchto věcech dobrý. Obrat se pomalu zvyšoval a já potřebovala ještě zorganizovat stěhování kanceláře a v tom mi ochotně pomohli na https://stehovani-brno.net/stehovani-kancelari-brno/.

  • macicekkajik12.12.2021 22:27

    Jediné co vám poradím je si najít velmi dobré finanční poradce, jako to udělal Karel Holoubek majitel společnosti Trade groupe z Karlových Varů. Začínal jako řidič pronajatého náklaďáku a rozvážel uhlí a díky tomu, že nešetřil a investoval do kvalitních finančních poradců je tam kde je.

  • Francy13.12.2021 8:42

    Mrkněte na netu na různé startupy, spoustu lidí má nápad a hledá takhle investora.

  • To zakládání firmy ti vůbec nezávidím. Nevím, jestli bych se do toho znovu pustila. Byla to větší dřina, než jsem si představovala. Stálo mě to spoustu peněz, úsilí, času, nervů a všeho... Naštěstí manžel mě maximálně podporoval, tak jen díky tomu jsem to nevzdala. Teď už je to mnohem lepší. Dokonce zvažuju možnost publikování PR článků do magazínů a copywriting přes https://kvalitneseo.cz/ , abych svoji firmu víc zviditelnila.

  • Monika55653.3. 19:19

    Dobrý den, rozumím, že hledání toho pravého podnikatelského nápadu může být skutečnou výzvou. Pokud se vám nechce čekat na nápad, tak se můžete inspirovat tím, co už funguje dobře, a přemýšlet o tom, jak to udělat lépe. Já, když jsem se rozhodla podnikat, tak jsem si na internetových stránkách https://webmailshop.eu/ objednala službu emailmarketing. Teď se můžu věnovat svému podnikání a oni se mi efektivně starají o e-mailovou komunikaci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist