Jak vyzrát na devkaře?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337218 27.4.2016 23:24

Ahoj..otázka zní jasně..jak vyzrát na devkaře a hrát s ním "hru" tak aby se zamiloval? Vím že přes postel to nepůjde..je mi jasný co bude tenhle víkend zkoušet ale vím že nesmím! už jednou to takhle dopadlo a to nesmím dopustit ikdyz se mi za to omluvil..chci mu dát šanci jsem zamilovaná..s holkou 3-4tydny a konec..tak jak dlouho mu odpirat sex? co vy máte zkušenosti s "devkařem"?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, nevim, jestli tohle pomuze, ale prvni me napadlo, kdyz vis, ze je takovy typ, proc na nej dal plytvat energii? ;-) Takovy se ani nezamilovava... Sex jo, ale zamilovanost tam asi nenajdes (mozna az ho tahle faze prejde za par let?). Doufam, ze aspon ten sex by stal za to... Ale jinak bych zamilovani hledala jinde. Svet je velky a uzasny a tolik krasnych, charismatickych, sexy chlapu je, co jsou i hodni a loajalni... Kazda minuta plytvana na tech "k nicemu" mohla byt uplatnena jinde ;-)

  • Pokud chceš jít do vztahu tak, že uvažuješ, jak nad ním vyzrát, není to láska... Láska není o tom na toho druhého vyzrát... Navíc. když se nezamiloval doted (pochopila jsem z tvého přispevku, že už jste spolu byli), nezamiluje se do tebe ani ted, to se stává opravdu málokdy... A určitě se do tebe nezamiluje jen proto, že mu budeš odpírat sex... Na tvém místě bych spíš zvážila, jestli si nenajít někoho, nad kým nebudeš muset vyzrávat a s kým nebudeš muset hrát hry, protože, a to mi věř, takový vztah je nesmírně vyčerpávající...Ty hry pak budeš muset hrát pořád, budeš se nad ním muset snažit vyzrát v podstatě pořád a to je jednou opravdu unaví... Děvkař se muže zamilovat, ale nebude to proto, když se s ním nějaká hned nevyspí... Proč se kdokoliv z nás zamiluje do kohokoliv? To je prostě to kouzlo, které uchopit nejde, neexistuje navod na to, jak vyzrát nad děvkařem a udržet si ho...On sám musí poznat takovou, kvuli které mu bude stat za to na sobě zamakat a třeba pozměnit své zvyky.... A mrzí mě to, ale pokud už vam to jednou nevyšlo, nemyslím si, že je změní kvuli tobe.

  • Ahoj, než se pustíš do nějakých her, uvědom si, že pokud je takový dobrodruh, je to jeho součást a je sobecké chtít to změnit.
    Můj manžel byl taky podobný, původně mě chtěl jen do postele... akorát se zamiloval, tak mu to moc nevyšlo - jenomže se zamiloval sám od sebe, já jsem žádné triky nezkoušela.
    A občas mu to pak ještě ujelo, vyspal se s jinou... Ujasni si, jestli budeš ochotná to zvládat do konce života. Pokud ne, najdi si jiného. Když budeš chtít psa, taky si nepořídíš kočku abys ji převychovala.
    Možná to zní trošku drsně, ale je to tak. Já jsem se svým děvkařem štastná i s jeho občasnými úlety, ale náš vztah je založený na hluboké důvěře, lásce a porozumění... nechci ho měnit, ztratil by tak kus své osobnosti. Nechtěj to ani ty, pokud ho opravdu miluješ.

  • to jako chceš aby se změnil jak filmu "Jak na holky"?? stojí o tebe až natolik, aby se zěmnil když mu "nedáš"? život není film a s pravděpodobností, která se téměř rovná jistotě, budeš zbytečně plýtvat časem. zkusit to můžeš, nikdo ti v tom bránit nemůže, ale uvědom si, že filmy a život jsou dvě velmi rozdílný věci a nikdo se jen tak nezmění. trvalá změna člověka vyžaduje jeho vlastní dobrovolný rozhodnutí, že se chce změnit aby byl lepším člověkem. žádný jiný důvod nevede k trvalý změně..... ikdyby se zamiloval a zůstal s tebou, je velmi pravděpodobný, že tě bude podvádět. takovej život bys chtěla?

  • maxice28.4.2016 7:41

    Já bych to udělal tak, že bych si s ním také hrála, prostě i v jeho přítomnosti bych lehce komunikovala s jinými, když bych s ním někam vyrazila, koketovala bych s kamarády třeba a taky bych uprostřed večera odešla, jako že mi někdo volá a já prostě odejdu za ním na jinou akci ;-) chlapi dělaj divy, když je ženská nedostupná :-)

  • Pie.com.key28.4.2016 10:06

    Zásadní otázka - chceš jen, aby se zamiloval, nebo s ním chceš být?

  • patiperra28.4.2016 10:40

    Předpokládám, že ti jde o vztah. Teď ti to přijde zábavné a dobrodružné, možná trochu výzva. Myslíš že se kvůli tobě děvkař změní a nebude prohánět každou sukni? Bude ti vadit když tě bude podvádět? Budeš mu vůbec důvěřovat?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist