Jak vysvětlit,ze nejsou kamarádi?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377712 7.1.2018 5:51

Dobrý den,
Chodila jsem s mužem,u kteryho jsem po 3mesicich zjistila,ze ve svém volnu tráví veškerý volný čas u jeho dlouholeté kamaradky-je sama s 7letym synem.On pracuje na krátký a dlouhý tyden a když ma volno,je tam dva dny,tři dny v kuse pres noc.Ona ma přítele,s kterým se setkává jednou tydne na pres noc.
Jak těm dvema vysvětlit,ze mezi nimi není kamarádství,když ten co jsme se rozešli,tam tráví veškerý volný cas, snida,obedva,veceri,spí tam? Oni si stoji za tím,ze jsou jen kamarádi a nic spolu nemají.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja tedy nechapu, proc jim chces neco vysvetlovat... pokud jste se rozesli, nemas, podle mne, do jejich vztahu pravo nijak zasahovat a mluvit.pokud spolu nic nemaji, tak jsou, formalne, jen pratele, byt se treba miluji. Anebo ma rad jen on ji a ona ho jen vyuziva, nebo naopak si treba u ni chlap kompenzuje potrebu rodiny. Variant je spousta, ale asi jen oni vedi, jak to je. Pokud to byl důvod rozpadu vaseho vztahu, je treba smirit se s tim, ze on si vybral, co je pro nej dulezitejsi

  • To už je pouze jejich věc, jak to mají. Tvůj problém to není a neměla bys tam nějak zasahovat, i když se vám pletla do vztahu,... to chceš něco oplácet? To je trošku dětinské nemyslíš?

  • Souhlasím s urbiek. Co je ti do toho? :-o I kdyby kamarádi nebyli, ty do toho nemáš co šťourat, je to jejich věc. Argument "ona nám taky mluvila do vztahu" zní opravdu velmi hloupě. Když ti budou o svém kamarádství vyprávět, tak můžeš možná tak podotknout, že se tito zdá nějaké divné, ale to je asi tak všechno. Cokoliv jim rozmlouvat/vysvětlovat prostě nemáš nárok.

  • předpokládám, že na tomhle váš vztah ztroskotal a možná doufáš, že když mu to vysvětlíš, budete se k sobě moct vrátit. jediná rada je zapomenout na něj, nemluvit jim do toho a najít si někoho kdo bude chtít opravdový vztah s tebou;-) možná si tím opravdu kompenzuje tu bolest co zažívá ve spojitosti se svou první ženou a dítětem, ale to je projev nezralosti a toho, že nechce problém řešit. o takového chlapa bych nestála.....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist