Jak vybrat firmu na podlahy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407281 12.6.2019 8:43

Ahoj, budeme kupovat první nemovitost a potřebujeme tam vyměnit podlahy. Chceme takové to lino, co vypadá jako dřevo. Nic super mega kvalitního nebo drahého, ani žádný šmejd, prostě rozumnou kvalitu za rozumnou cenu. Podle čeho vybrat? Těch firem jsem viděla miliardu a vůbec tomu nerozumim...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru12.6.2019 8:56

    Na tom asi neni nic moc co rozumet, hlavne aby tomu rozumela ta firma :-D asi bych se podivala na recenze a podle toho bych se rozhodla. Pokud ti jde jen o pokladku lina mozna vyjde nejlevneji kdyz si ho koupite a polozite sami, ale pokud tu nemovitost teprve kupujete, nemuzes vedet v jakem stavu ty podlahy jsou, ono to nekdy neni jen sundat a dat nove lino :-) doporucuji to nechat zkontrolovat a pripadne rovnou resit veci co s tim bude potreba udelat (zatepleni, vyrovnani apod.).. :-) mluvim z vlastni zkusenosti :D

  • macicekkajik12.6.2019 14:59

    Ahoj, pokud bydlíte poblíž Karlových Varů, tak bych o jednom šikulovi věděla. Je precizní a není problém se s ním domluvit.

  • No, to je také věc, kterou řešíme zrovna, takže si tady určitě nechám od někoho poradit, ale jestli vám mohu poradit alespoň s něčím, tak jsou to vinylové podlahy, které jsme si nedávno pořizovali z této stránky zde - https://www.vesna.cz/vinylove-podlahy , takže kdybyste chtěla, tak určitě pořiďte :)

  • xxx821.6.2022 18:47

    Ahoj, podlahu jsme doma také nedávno řešili. Potřebovali jsme novou do předsíně a obývacího pokoje. Docela dlouho jsme se rozhodovali, jaký typ zvolit. Nakonec jsme se rozhodli pro dřevěnou podlahu https://www.supellex.cz/drevene-podlahy/ a zatím jsme moc spokojeni. Vypadá to krásně a i s umýváním není žádný problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist