Jak váš otec reagoval na vašeho přítele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #301941 30.12.2015 22:56

Ahoj, jak vycházel váš otec s vašim přítelem? Můj přítel mého tátu poznat chce, protože už zná mou mámu a já znám jeho rodinu celou, ale táta první naprosto odmítal. Po dlouhém přemlouvání řekl, že ho pozná rád. Ale tak to zřejmě není. Poznáte někdo tenhle případ a byl jste na tom stejně?? Moc by mě zajímalo, jak tohle řešit. Sice je mě i přítelovi 17, ale to je téměř dospělý, protože se fakt jak děti nechováme, ale tátovi se to prostě nelíbí. "Vždyť se ani pořádně nemůžete znát." A to je dost blbost, jsme spolu už nějakou dobu a byla bych schopná říct, že o sobě víme vše, protože si nic netajíme a máme si furt o čem povídat. Poradíte ? :) Děkuju...

  • 31.12.2015 15:02:02 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 31.12.2015 15:02:02 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To neni nic vyjimecneho. Proste je nekdy seznam, ale nelamej to pres koleno a dej tomu cas. Uvidis jestli spolu casem budou nejak vychazet…

  • Hele můj táta nesl přímo hrozně, když jsem si domů poprvé přivedla kluka:-D Teď je z něj můj manžel, rádi se zrovna nemají, ale respektují se a v rámci možností spolu dokážou vycházet.:-)

  • Chce to čas. Já a můj muž jsme spolu začali chodit, když nám bylo 16 let. Táta to nesl hodně nelibě. Teď spolu vychází hodně dobře, a můj táta se už těší, až bude dědečkem :)
    Prostě tomu dej čas. Tátové, obzvláště pokud mají své dcery hodně rádi, neradi vidí, že už pro svou holčičku nejsou jediným mužem v životě a že jim jejich holčičku někdo "krade". Ale časem by se to mělo zlepšit :)

  • petulinkaa1331.12.2015 13:56

    Tak primo tátovi jsem predstavovala az manzela a byl stastny,ze to je on :-D znali se z prace :-D spis jsem kluky predstavovala mamine,tim ze od mych 14ti byli rozvedeny a bydlela jsem s maminou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist