Jak trávíte večery s partnerem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35934 26.3.2013 21:30

Ahoj holky, chci se zeptat, jak trávíte večery se svými partnery? U nás to až do teď probíhalo víceméně tak, že si manžel sednul k pc a hrál přiblblé hry (podle mě). Já byla sama v obýváku, buď také u pc, k tomu puštěnou tv, někdy jsem četla, někdy žehlila. Manžel trávil u pc opravdu téměř všechen volný čas, chodil spát o víkendu někdy až k ránu. Pořád jsme se kvůli tomu hádali, protože mi to přirozeně vadilo, že je na tom tak závislý. Už jednou jsem ho kvůli tomu opustila, to už byl vážně extrém. Teď sám přišel s tím, že přestane hrát, že je to opravdu žrout času a že se kvůli tomu jen hádáme. Když nad tím přemýšlím, jsem moc ráda, ale vlastně nevím, co teď budeme dělat. Máme doma spoustu společenských her, které jsme nikdy nehráli. Někdy můžeme kouknout na film. Manžel by se měl také dál vzdělávat ve svém oboru a číst odbornou literaturu. Jak trávíte večery vy?

Zapomněla jsem dodat, že máme 9-měsíční mimčo, takže kino nebo véča padá:-( No jsem na to zvědavá. Manžel o televizi moc nestojí, je pravda, že tam nic moc nedávají. Jsem ochotná dívat se s ním i na sporty, mně stačí, když budeme spolu:-) Abysme spolu zalezli do postele a mazlili se nebo povídali, tak to nejde právě kvůli dceři, která tam spí. Snad se s tím nějak popasujeme.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek26.3.2013 22:14

    Zrovna poslední dobou tak, že manžel píše v pokoji diplomku a já jsem v obýváku s netem a televizí :-D Myslím, že je hrozně fajn, že s tím tvůj manžel přišel sám, že toho nechá :-) Můžete zkouknout nějaký hezký film, jak píšeš, něco si zahrát, povídat si u vínka, zajet do kina, na večeři, ž bude hezčí počasí, jít se projít.. Ale myslím, že se dá i v pohodě nic extra nevymýšlet a kouknout spolu prostě na televizi, ale už jen to, že to budete dělat spolu, je fajn :-)

  • Tak my přijdem z práce dáme si večeři, uděláme oba svačiny a protože chodíme pozdě domů jsme rádi, že si pak sednem k televizi a povídáme si jak jsme se dnes měli. Někdy si zahrajem prší a někdy taky jen čučíme do televize, protože jsme toho v práci měli dost. Můj předešlý partner byl taky pořád u počítače, bylo to hrozný, mě osobně to vadilo. Taky jsem mu to říkala a snažil se to omezit. Je dobře, že s tím tvůj manžel přišel sám. Zajděte si teď někam na večeři, ať máte chvilku pro sebe a uvidíš, že manžel zjistí, že neustálé hraní her akorát krade čas:-)

  • Simone27.3.2013 10:08

    No vidíš, to mě nikdy nenapadlo přemýšlet, co spolu děláme. My teda nejsme takový ten typický televizní pár, na TV se téměř nikdy nedíváme. Takže večery trávíme společnou večeří, pak se buď společně díváme na nějaký film, nebo každý na ten svůj na PC. Pak si rádi povídáme, občas jdeme na "rande" (jak tomu říkáme), do kina nebo spolu máme sex :-D Asi díky tomu, že on nehraje PC hry (není ten typ) a nedíváme se na TV, tak máme poměrně dost sexu :-D Někdy ale chceme být i každý sám,tak já třeba v ložnici poslouchám hudbu a on v obýváku taky. No a protože spolu chodíme tančit, tak někdy spolu i trénujeme. Samozřejmě dost záleží, kdy a jak kdo z nás pracuje, takže jsou období, kdy oba přijdeme z práce pozdě domů a jen jdeme spát. Ale přítel naštěstí nehraje nic na PC a já taky moc netrávím čas brouzdáním po netu. Řekla bych, že si budete muset zvyknout na nový režim, aby vám pak nepřišlo divné spolu jen být, povídat si a nemít pocit, že se nudíte. My třeba někdy spolu jen ležíme a povídáme si a žádný extra program není třeba :)

  • Tak my s přítelem rádi a často trávíme čas u dobrého filmu, nebo si uděláme něco dobrého na jídlo, lehneme do postele a povídáme si. Někdy jsme společně hrálli hry na pc pro dva a byla to celkem zábava, která bavila jak mě, tak přítele. Jinak není nad to si jednou za čas udělat hezký výlet třeba do aquaparku, zoo, nebo kina. :)

  • Ted momentálně jsme v ložnici, on se dívá na sport a já ležím u notasu..........klasika většiny večerů. Občas nějaká změna, ale beru ohled na to že se vrací domů unavený a na nějaký aktivní odpočinek nemá moc náladu. Tak se většinou přitulím a usnu

  • My většinou sedíme v obýváku, manžel se podívá na net a přitom se díváme na televizi, pokud dávaj něco normálního:-D chodíme spát celkem brzy

  • jancaocet27.3.2013 8:58

    Klasicky, buď jede v televizi hokej anebo si čteme. Většinou každý po svém. Pokud chceme společnou zábavu, tak přichází na řadu sex. Ale nehrajeme společenské hry a takové společné aktivity. Někdo se pohoršoval, jak můžeme trávit manželství večer u televize a počítače, ale oba jsme unavení a jsme rádi, že si můžeme udělat leháro. Na společné trávení času máme víkendy.

  • Ahojky, mám pocit, že píšeš o mém manželovi :-D no nicmeně, u nás to přerostlo v nezájem o společné večery a moje snaha šla opravdu na ústup a momentálně spolu nejsme :-/ už třetí měsíc. Zjisstila jsem, že nějak nemáme moc společného a každý máme asi jiné zájmy a představy.

  • tak mi si uděláme véču, zjukneme zprávy a pak třebas sedí u pc a hraje hry a já koukám na film, nebo koukáme spolu. Nevidím na tom nic špatného, ale je pravda že můj partner ty hry tak nežere. Když řeknu ať jde ke mně, že se budem mazlit, tak se zvedne a jde :-) a nebo a to dost často, stavíme puzzle a posloucháme u toho televizi, nebo rádio :-)

  • jakmile prijde partner z prace 18-19hod, tak sedne k TV a kouka. Mame milion sportovnich kanalu,takze porad neco davaji :O= Uz jsme se kolikrat pohadali, ted mame male dite a vadi mi jakym mu jde prikladem. Takze mame domluvu ze se bude chodit koukat do loznice a bude tam sam. Pred ditetem jsem to ani nejak neresila,ale ted to vidim,ze nemame fakt nic spolecneho, on si vykladat nechce, protoze je nakecany za cely den v praci,kdezto ja doma s malym bych vykladala s nekym normalne......

  • Povídáme si. Díky tomu se skvěle známe. Taky se koukáme na zprávy, chodíme se psem na procházky, přijímáme návštěvy, v létě jsme hodně na zahradě.

  • Tak to přítel má stejné záliby, jako vaši muži. Koukám, že v tom nejsem sama a že to nevadí jenom mně. ;-) Když jsme s přítelem, spoustu času stráví koukáním do počítače. Hodně mi to vadí, protože jsem člověk aktivně založený. Od té doby co spolu jsme své aktivity odkládám a snažím se být s ním. Poslední dobou mě to přestalo bavit a řekla jsem mu to. Nakonec s toho vylezlo, že prý já jsem ta co mu údajně zakazuje PC. Při tom jsem pouze řekla, že by mohl se mnou trávit více času jako dřív.Chlapy jsou zvláštní stvoření. dříve jsme chodili na procházky, koukali spolu na film, poseděli při svíčkách, povídali si, sem tam jsem zašli někam na večeři a tak dále a najednou je to jen být doma a sedět u PC. 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 603 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist