Jak to skončit?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58889 4.6.2013 21:30

Dobrý den, mám takový problém nebo problém, spíše dilema. Měla jsem přítele, byli jsme spolu rok, vše bylo fajn, pak jsem si ale uvědomila, že to není to, co potřebuju, teď mám jiného, ale je to o hodně horší než ten předešlý. Ten první mě stále miluje, chtěl by mě zpátky, já pořád miluji jeho, ale jsem s tím svým nynějším. Už jednou jsem se s ním rozešla kvůli bývalému,a nějakým dalším problémům a teď to s ním zkusila ještě znovu, slíbila jsem mu, že mu neuteču, ale jelikož se s bývalým vídám v práci každý den, tak se nedokážu ubránit myšlenkám na něj a ovlivňuje to celý můj vztah. Již jsem řekla oběma, aby mi dali čas na promyšlenou, ale "nynější" přítel to nedokáže pochopit a po jedné vášnivé noci, kdy jsem se neudržela na uzdě si myslí, že je vše při starém. Přímo ho nemiluji, mám ho ráda, ale nechci s ním vztah, občas je hrozně sobecký, myslí především na svoje dobro a nehodlá se se mnou bavit, jakmile se vyskytne nějaký problém, což mě na něm hrozně irituje. Zatímco předešlý byl sice hodně žárlivý, ale dokázal mi dát najevo, jak mu na mě záleží, alespoň tímhle, když to nedokázal třeba jinak. Jsem zvyklá si vše vyřešit sama, ale tohleto už opravdu nezvládám. Jak jim říct, aby mi dali čas, když to ani jeden nechce pochopit. Nebo spíš ten nynější, aby to pochopil. Je to navíc ještě můj soused a nevím, jak to udělat abychom se rozhádaní nepotkávali na chodbě a utíkat před problémy do jiných měst se mi opravdu nechce. Budu velmi ráda za Vaši odpověď. Děkuji mockrát :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být tebou, tak prdím na oba a užívám si :-) Ono je nejhorší si začít s chlapem, co je soused nebo dělá s tebou v práci. Né každý chlap snese rozchod a dokáže být pak jen třeba kámoš na pokec a nebo na sem tam ten úlet :-D ;-) . Přijde mi, že sama ani nevíš koho miluješ když je střídáš....myslím že tě jen přitahuje ten jejich zájem o tebe a ta pozornost,ale jak toho jednoho máš,tak tě láká zas ten druhý .... Pokud to tak je, nedělej to.....zbytečně to děláš horší a jim ubližuješ. Zamilovanost je krásná a pokud bys jednoho z nich milovala, tak ho neopustíš a ani bys tak neuvažovala jak píšeš ....... Nevím , je těžké radit když tě nebo Vás neznám a neznám Vaši osobnost a situaci. Nepíšeš jak dlouho jsi s přítelem atd. ..... možná se mýlím a pokud ani, omlouvám a doufám, že jsem tě neurazila.... beru to jen ze své zkušenosti a svým přítel. Pokud ale mám pravdu, nemusíš mít za každou cenu kluka či chlapa...chcete si užívat??? Dělej to,ale at vědí na čem jsou a pokud chceš lásku, ona příjde a určitě v tu chvíli budeš vědět, že jiného nechceš jen jeho ;-) :-)

  • tak já být tebou seknu s obouma a najdu si jiného, který je hodný milý a hlavně ne sobecký, zlý a žárlivý! Žárlivost je totiž nemoc! Prostě bych nereagovala na jejich volání psaní atd. Samozdřejmě bych s nimi napřed promluvila a řekla jim jak se věci mají! Že nejsem připravená na vztah, chci čas atd.... hádkami bohužel nic nevyřešíš, naopak bude to ještě horší. Přeji pevné nervy!!!!

  • Ja bych mu to rekla narovinu vse co mi na nem vadi, a ze me to mrzi ale necitim k nemu to co bych chtela. Snazila bych se mu to vysvetlit a to ze se nastve a bude te chvilku nenavidet ale to je zcela normalni dotcena chlapsa jesitnost... Drzim palce;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist