Jak to máte vy? :)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42529 13.2.2013 22:43

Ahojte :) vím, že už to semka píši po víckráté, nebo je to obdoba, předem se za to omlouvám, ale zajímalo mě jak jste to měli vy. S přítelem jsme spolu 1 měsíc, ještě jsme spolu nespali, ale žejo on by se chtěl líbat játaky, ale možná na to ještě nejsem dostatečně připravená, pořát se mě ptá, proč mu dám jednu pusu a hned přestanu a já mu to nedokážu vysvětlit, jak by jste mu to vysvětlili vy, kdyby se vám něco stalo a měli byste z toho trošku respekt. Jinak je strašně hodnej říká mě, že na mě půjde pomalinku a že na mě nebude tlačit, je úplně zlatej, ale nechci to natahovat pořát dál a dál. A ještě jedna taková otázečka, kdy jste se poprvé ukázaly příteli nahé? Předem moc děkuji za odpovědi a vaše názory a těm co to nesedlo se omlouvám za přihlouplý dotaz, ale musela jsem se na to zeptat :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vůbec se neomlouvej za tenhle dotaz. Měla jsem stejný problém.8-. Netuším kolik ti je, ale to není důležité. Pokud tě má tvůj přítel rád, tak počká až se budeš cítit. Zkus se zamyslet, co stojí za tvým strachem, je to nějaká špatná zkušenost z dřívějška? Nebo jen nevíš co čekat a máš strach že by pak on nechtěl přestat kdyby jste líbali a ne jen jedna pusa? Stydíš se?
    Popřípadě zkus si s ním o tom promluvit, říct mu jak se cítíš, z čeho máš strach..Pokud tě miluje tak to pochopí a najdete spolu řešení. ;-)
    Jestli ti můžu poradit, pokud tvoje ostýchavost k delšímu líbání a dalším něžnostem (teď nemám na mysli sex) pramení jen ze studu a strachu z neznáma, zkus mu to nějak naznačit z čeho máš obavy a běžte na to pomalu, zkuste si třeba udělat hezký večer (kino, veča,...) a uvidíš až se oba uvolníte tak to příjde ani nebudeš vědět jak.;-)
    A k tvému dotazu: kdy jsme se ukázali poprvé nahé svému příteli? Já jsem třeba se svým přítelem více jak rok a ještě pořád mám občas problém projít kolem něj nahá:O=8-.
    Ničeho se neboj, tohle naprosto normální:-) Držím palečky

  • Jestli se na to necítíš, tak se nenech k ničemu nutit :) Ono to přijde, až to má přijít, a pak už to půjde všechno samo :) Jinak já ani nevím, kdy my jsme se pořádně "líbali," ale poprvé nahou mě viděl tak po měsíci a něco vztahu... a pak jsme spolu poprvé brzo spali, ale oba už jsme měli za sebou víc než jeden vztah.... takže to záleží jen na tobě, jak se budeš cítit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist