Jak to máte se sexem, když máte dítě?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369380 19.1.2017 9:51

Ahoj, my zatím ještě dítě nemáme, ale pořídili jsme si koťátko. Přijde mi to v určitých ohledech dost podobné jako mít dítě. Koťátko sice celé odpoledne prospí, ale jak manžel přijde z práce, už je hrozně aktivní, pořád si chce hrát, pořád musí být tam, kde my. Nejhorší je to ale večer, to s námi chce spát v posteli. Řeknete si, proč mu to dovolíme, proč ho nezavřeme do jiné místnosti, abychom měli klid, jenže ono to je i takový krásný, že tam s námi chce spát :-D Ale sex se teda dělat nedá. I když spí vedle, nemůžu se prostě nějak uvolnit, soustředit, a tak ani nezvlhnu. Nemůžu vyloučit, jestli to není ještě taky stresem z blížících se důležitých zkoušek. S kočkou se to asi dá vyřešit, ale co třeba, až budeme mít dítě? Už to vidím, jak budu pořád v napětí, jestli spí, jestli něco nepotřebuje... (i kdyby bylo v jiné místnosti). Jak to děláte se sexem, když máte malé dítě, i třeba když s vámi ještě spí v posteli?

  • 19.01.2017 12:09:53 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne kotě není fakt podobné jako dítě:-D, to je uplně něco jiného

  • duramura19.1.2017 10:55

    u nas maji deti sve postylky, ale castecne (od te doby co chodi tak i vice nez castecne, jedno skoro celou noc) spi u nas v posteli. ale za sebe - kdysi sem byvala naruziva :-D od te doby, co mame deti, spolu zas tak casto nespime (z me strany).
    vypnout - ja teda nevypnu, pokud je mimino pidi, tak se muze stat, ze zacne rvat - ma nejakou potrebu a proste sme to byli nuceni prerusit :-( s vetsima se nam stalo, ze sme byli v posteli, prisla dcera (tehdy cca 3r), pockali sme, az usnula, zdrhli sme do druheho pokoje a zase si nas v polospanku nasla :-D proste rodinny zivot. ale nevadi to, ani partnerovi, deti milujem a musime se nak "omezovat" :-D az budemem mit tri tak si uz asi nevrznem vubec :-D

  • A.t.i19.1.2017 13:10

    Ještě bych k těm všem odpovědím, co tu zazněly, doplnila, že spousta dětí jsou tzv. "kazišuci". I kdyby to bylo to nejhodnější dítě na světě a spalo celou noc, tak v okamžiku, kdy se jde na věc, tak se okamžitě s pláčem vzbudí. Asi mají nějaký zabudovaný radar.:-D U nás to bylo naštěstí jen v době, kdy byly malá miminka.:-)

  • Nu vy tu neřešíte kotě které vás nenechá muchlovat, ale co teprve pes, který se páníčkovi při sexu zakousne i do nohy (viz foto)
    Koček doma máme hodně, a v sexu nám nijak nebrání
    Jednou jedinkrát kočka skočila příteli na záda, a to jen protože přišla otravovat, že chce nažrat, tak ju vyhodili a zase šup.
    Kočka s děckem fakt srovnávat nelze. :)
    A že si hraje v noci? Však je to noční tvor :D

  • dancewomen19.1.2017 9:57

    Tak v posteli s Nami nespí a zvladame to i 3x týdně a to mame aktivní nespici dítě, ale je to taky o tom, že to oba milujeme:-D

  • děti když byly malinké spaly s náma v ložnici a jak usnuly, nebyl problém;-) ono to tak nějak časem příjde- je potřeba být trochu náruživá a šestinedělí udělá svoje;-):-D tak dlouho bez sexu bylo strašný!8-o 8-. a pak už to prostě jde i s miminkem, který spí metr od tebe;-). někdy se musí přestat když se dítě náhodou vzbudí (horečka, vyčůrat, špatný sen...), ale my máme hodný spící děti:-)

  • Tak my máme dvě děti a každé z nich nás jednou "načapalo". :) Naštěstí jim bylo kolem čtyř let a nechápaly to. :D V současnosti jim je 12 a 9 a na víkend je posíláme k babičce. To je potom "prošoustanej" víkend :) V dětském věku to není takový problém, ale v pozdějším věku je pošlete na víkend k babičce. Mě k babičce neposílali a viděla jsem tátu, jak líže mojí mámu, když mi bylo 14 a dlouho jsem se s tím vyrovnávala. Takže v dětském věku si dávat pozor a v pubertě je posílat k babičce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist