Jak slušně někomu říci že smrdí? :-)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21711 29.9.2011 9:50

Ahoj ženy,jak říci jiné ženě slušně aby se neurazila ,že by mohla něco udělat se svojí hygienou?Zjistila jsem,že to je docela problém když naznačování je k ničemu a já tyhle tělesné pachy nějak moc nezvládám a kolegyně si s tím hlavu moc nedělá ,celý týden chodí v tom samém oblečení a nechci ani domyslet , jak to řeší s tím spodním oblečením :-)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, bylo by dobrý, kdyby někdo udělal ty trpaslíky z reklamy na odpady : SMRDÍ, SMRDÍ, SMRDÍ. Bys jí pak jednoho mohla podarovat....:-))
    Nic blbějšího mě nenapadlo :-)))

  • Zkusit možná zavést diskuzi na téma. Já se sprchuji každé ráno a beru si každý den nové oblečení, cítím se potom taková svěží. Co ty? Ale netuším, jestli to zabere. Pokud ne, tak jí to budeš muset říct na rovinu, jak to vezme, to uvidíš.

  • full.avl29.9.2011 11:10

    Ahoj Slunečníčko :-)))) No já jsem jednou jedné kámošce mé sestry řekla, že by si měla umýt frndu že smrdí. Bylo léto a vona fakt strašně smrděla i z těch jejích vlasů se snad dal dělat domácí olej jak je měla mastné... :-D a to nemluvím ani o tom pachu co z ní táhlo. Ale moc to nepomohlo, další den přišla sice navoněná ale za to se mísila vůně nějaké voňavky a smradu ... takže z toho vznikla taková směs smradu na pobliti.
    Takže asi bych jí nějak naznačila ne moc tvrdě, ale za to razantně že by měla se prostě umýt. :-))) vím, že se lehce radí, ale nic jiného mě nenapadá. A co mě napadá, tak zas nemůžu napsat, nebo by mi yamd vynadala :-D :-)))
    Ještě mě napadlo, víš jak jsou takové ty krémy proti enormnímu pocení? Tak nenápadně vzít do práce , jako aby někdo vyzkoušel, že jako na TObě to furt nefunguje, že potřebuješ jestli by to na sobě někdo neotestoval, jako jestli to nebude fungovat na tvé kolegyni. :-DD

  • petulinkaa1329.9.2011 11:42

    Je to des,v praci jsou taky jedinci co smrdí a je to síla .-) nechapu,ze to neciti nebo si to neuvedomuji...kort kdyz jsou vedra,clovek je spoceny a oni nosi jedno triko cely tyden :-( fuj...

  • My máme jednu takovou v práci, naznačujeme, ale ona prostě šetří, takže si víc než jeden intimsprey prostě za rok nekoupí. Vrcholem je, že nesplachuje, když jde "na malou", protože šetří vodu. To se prostě nemusí splachovat...útratu za osvěžovače vzduchu už asi nepočítá

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist