Jak si užít pořádnej sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #14454 2.3.2011 21:01

Ahoj holky, poraďte mi jak si mám užít krásnej a pořádnej sex, který stojí za to, když jsem málo odvážná a stydlivá?? Děkuju...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To by mělo přijít postupem času samo, mnoho věcí nemůže být hned a toto je jedna z nich..pokud najdeš člověka, s kterého poznáš dostatečně do hloubky, budeš mu víc avíc důvěřovat a navzájem se budete víc a víc otevírat, tak to přijde, protože nebudeš mít zábrany, aby ses před takovým člověkem uvolnila a ukázala mu, co se v tobě skrývá...myslím, že žena (obzvlášť takového typu, jako jseš ty, jako jsem já...) hodně potřebuje takovou tu blízkost, důvěru a lásku, alespoň já si to nedokážu představit jinak..

    Ale co já můžu vědět? Za život jsem měla pouze jednoho sexuálního partnera, kterého jsem si i vzala-prostě to tak přišlo...Přesto občas mívám sny, kde se miluju s někým jiným jsou krásné, vzrušující a mokré, ale vím, že ve skutečnosti by to tak nebylo,nedokázala bych se uvolnit a otevřít tak, jak to dokážu teď s manželem..Prostě čím dýl jsme spolu, tím si tovíce užívám-respektive, čím dýl jsme spolu, tím méně je sexu a tím hlubší je to zážitek:-).....

  • Simone3.3.2011 0:06

    Já ti rozumím...cítíš, že v tobě něco je, ale bojíš se to projevit. Neboj se toho, každá jsme jiná - jiná víc a jiná míň stydlivá. Ale pokud máš přítele, kterému věříš a který je trpělivý, časem z tebe ten ostych bude padat a jednoho dne z tebe opadne úplně. Ale musíš si víc věřit a být sebevědomější - mnoho žen si nedokáže užít sexu třeba právě proto, že se moc kontroluje. Takže nemusíš tlačit na pilu, ale zase se neboj experimentovat a být v určitých ohledech víc odvážná. Zpočátku si budeš připadat trapně, ale až uvidíš, jak z tebe tvůj přítel šílí, dodá ti to víc sebevědomí ;)

  • Mně pomohlo vínečko - byli jsme s kolegama ve vinném sklepě a když jsem dojela domů, čekal tam na mě manžel, který mě hned obejmul..a v té chvíli se ve mě něco vzbouřilo a stala se ze mě tygřice (do té doby jsme se milovali, ale nikdy tak vášnivě a hlavně nikdy celou noc). Od té doby se manžel občas snaží mě opít nějakym lepším vínem :-)..to ale není návod na alkoholismus!!

  • petulinkaa132.3.2011 22:30

    V tom ti nikdo neporadí a ani nepomůže :-( to musíš chtít ty sama....pokud je to tvuj prvni,druhej ci to trvá chvili,tak neboj,to přijde samo :-) ale pokud se ti sex moooc libi a jses tomu poddaná,tak to nechápu,jak si to nemůžeš užít :-) s čim máš konkrétně problem?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist