Jak se zachovat?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31991 4.4.2011 14:14

Chtěla jsem se zeptat jak se mám správně zachovat v případě, když chodím s klukem přes rok a on mi řekne, že chce jít sám na diskotéku. Mám mu to bez řečí dovolit, protože potřebuje volnost a nebo do hospody, na sport atd. ať si klidně chodí, ale na diskotéky by neměl chodit sám. Co byste mi poradili? Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to přesně o té toleranci. Pokud Tě vyloženě nechce, chápu, že se Ti to nelíbí, ale pokud chce jít sám s tím, že si můžeš taky někam zajít a nebude Ti kázat, kam můžeš a nemůžeš, myslím, že jednou za čas taková jízda neuškodí nikomu. Je jasné, že člověk pak stále přemýšlí, s kým je, kde je a co tam dělá, ale pokud si budete věřit a věříte si, nevidím v tom problém ;)

  • alimos4.4.2011 14:24

    Tolerance je hodně důležitá a hlavně pro chlapy. Cítí se pak jakoby tak trochu volní, ne jako podpantofláci. My to máme zařízené tak, že chodíme každý sám. Věříme si, ale chvíli nám to trvalo. My jsme ještě tak prdlí, že si vždycky vyprávíme co se tam dělo.

  • Podle mně je důležitá ve vztahu důvěra...A tolerance. Pokud mu to zakážeš, můžeš čekat akorát že bude dělat opak a a za chvíli Ti uteče.... Takže moje rada je, že ho máš nechat jít samotného a Ty si jít někam s kamarádkama. Pro vztah je důležité aby měl každý i ve vztahu nějakou svoji zábavu... Můj chlap dělá vyhazovače na diskotéce. Kdysi jsem chodila s ním,ale teď už ne... Jako vyhazovač je obletovaný holkama, ale protože mu důveřuji, neřeším to a když si po práci zajde na pivko, taky to neřeším stejně jako on neřeší, když jdu někam s holkama.Umíš si představit, že by Ti diktoval co máš dělat, kdy máš přijít domů a podobně? Ne, že?

  • souhlasim :) na diskoteku zrovna nechodi , ale na fotbal a miva trenink nekdy az do 10 vecera sem tam s kamaradem na pivko a nebo tak ho poustim jenom chcu vedet kde zhruba je

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist