Jak se z toho vyhrabat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31923 16.2.2011 16:20

Ahoj.
Potřebuju se vypsat a poradit.
Mám přítele. Za svůj život vystřídal hodně holek. Teď jsme spolu už 8 měsíc a všechno klape. Povahově jsme tak nějak stejní, máme stejné názory. Bydlíme každý zvlášť . . Někdy se ale rafnem. Většinou za to můžu já. Je to hlavně v období před menstruací. Okamžitě vyletím. Například přítel si do mě rejpne, kdykoliv jindy by sem ho "utřela" nebo se jenom zasmála, ale v tomhle období se okamžitě naštvu a začnu "štěkat" a mám nutkání mu to oplatit. Zjistila jsem že se nevědomky řídím heslem Oko za oko, zub za zub. (třeba když řekne něco co mě mrzí tak já se snažím říct taky něco aby ho to mrzelo). Jenže taky je můj problém č. jedna. Já to nechci dělat! Vadí mi to! Hlavně když mám před menstruací vím jaká na něj jsem. Ale nemůžu s tím nic dělat :( Nebo možná můžu ale nevím co.

Problém č. 2:
Přítel má auto. Sporťáka. On sám je ulítlej na Tuning a já mu to toleruju. I já mam to autíčko ráda a když se zmíní o tom že ho uklidí, vyleští tak mu s tím i ráda pomůžu.
Nějak v té době kdy jsme se potkali mu někdo ohnul anténu. Dovedete si představit jak byl naštvanej? Myslel si že to udělal nějakej ožralej náctiletej co se vracel z disca. Před chvílí mi psal na FB že už ví kdo to udělal. Že prej to byla jeho bývalá (samozřejmě nalitá) když se vracela z nějaký kalby. Řikal že se ve zlym rozešli, ale že je to taková kráva že to nečekal. Ptala sem se proč ve zlym. A on mi psal, že si myslel bůh ví jak jí má jistou a že se podle toho taky tak choval, potom že se rozešli nebo co, pak že to zkoušeli dát zase do hormady ale že jí něco nevěřil, no a pak, po dvnou dalších měsících ho chtěla zpátky, ale jenom proto že si u něj chtěla zahojit srdíčko protože se s ní rozešel nějakej kluk. A on blbec jí na to skočil.
Vůbec jsem nevěděla co na to odepsat. Pak mi přišla další zpráva že jí zrovna minulej tejden viděl. Jel v autě a stavěl jí na přechodu a prej ho tak bodlo u srdce.
Na tohle už sem musela reagovat. Napsala sem mu něco jako že ona je blbá a on je debil že jí na to skočil, a to že ho bodlo u srdce sem taky vědět nemusela. Na to mi on napsal, že až my se spolu rozejdem tak uvidim co budu dělat až ho po dvou letech uvidim.
Tady sem začla brečet. Už jenom to že napsal ,,až my dva se spolu rozejdem". Tak strašně mě to mrzelo. Skoro to znělo jako kdyby už s tim počítal nebo co. :( Než sem se stačila vzpamatovat tak mi napsal že jede do posilovny. A offline.
Tak jsem mu poslala zprávu že to je sice možný ale nemusí mi řikat jak ho drancuje když vidí po dvou letech bejvalku, že mě to docela mrzí.

Sem . . a já ani nevim v čem sem. Před půl rokem jsem začla brát HA (možná že sem ještě psychicky rozladěná) navíc mam menstruaci a mam pocit jak kdybych se válela v hnoji.
Co by ste si mysleli kdyby jste zažili se svým partnerem podobnou konverzaci? Co by se pak dělali? Mam chuť se mu omluvit a všechno urovnat ale já se mu nemám za co omlouvat!!
Miluje mě. Alespoň to říká (hlavně když má v sobě pár panáků).

Potřebovala jsem se hlavně vypsat.
Děkuju všem

Děkuju všem za jejich názor. :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • NO tak psát ti to rozhodně neměl.. nejsi žádná jeho kamarádka.. ale přítelkyně. Asi musí bejt mladej nebo oba jste, protože si ani nedokážu představit, že by to napsal někdo, kdo už to má v hlavně srovnaný, jestli víš jak to myslím. Určitě máš právo být naštvaná a rozhodně se mu za nic neomlouvej, akorát budeš za trupku a on si to klidně příště dovolí znova.

  • full.avl16.2.2011 17:18

    Já se s přítelem na téma bejvalky a různé nebavím, i kdyby někdy začal tak buď vypnu pc abych nebyla online a nebo když jsem s ním a on by něco takového jako bejvalka/ex tak ho pošlu slušně někam, že prostě mě to nezajímá a jestli si chce povídat o nějaké bejvalce ať jde za klukama někam ven. Toto se prostě neděla. Jste 8 měsíců a řekl Ti že ho píchlo u srdce když viděl bejvalku? Probůh co je to za vola? (promiň) ale nemyslím si že je to rozumný člověk tohle se přece současné partnerce neříká i kdyby nevím co.

    Fajn, pokud pořád něco cítí k bejvalce tak ho pošli za ní, já vím že Tě to bude chvíli bolet, ale někde tam venku bude chlap, který bude milovat jen TEBE.
    Nepřijde mi normální, když má tebe aby ho píchlo u srdce když vidí ji.

  • Víš co.....ono je to někdy těžké. I já si vzpomenu s nostalgií na své vztahy, které byly dlouhodobější a přistihnu se že se např. usmívám. ale jasně že mu o tom neříkám. My když spolu s manžou začli chodit, tak předemnou měl dlouholetou přítelkyni. Jak jsme byli v začátku, tak se mu asi 2x stalo, že mi řekl Jani......no ve mě by se krve nedořezalo, těch slz co bylo....dlouho jsem trpěla vůči ní nějakým pocitem méněcennosti, pořád tam bylo srovnávání, žárlivost.......až teĎ po několika letech našeho vztahu se musím smát jak jsem byla hloupá srovnávat se s něčím takovým jako byla tahle Jana.....pěkná, ale tupá osoba, se kterou je vážně zbytečné se srovnávat, protože una je vážně ubohá. Ale na to sem přišla a ž po letech. Teď mi nedělá problém se sní bavit, když se náhodou potkáme, mám to vyřešeno.
    Tvůj přítel ti nemusel říkat, co to s ním udělalo, když ji viděl, ale asi měl tu potřebu a neměla bych mut o za zlé a neuvědomil si, že tě tím raní. Vím, že je to těžké ( k tomu asi musí každý člověk časem dospět sám ) . ber to tak, je s tebou, rozešli se a tečka.

  • Tak k problému č. 1. Jestli je to normální chápavý chlap - což se někdy neslučuje a není to skoro nikdy pravidlem :) vysvětli mu, jak to máš před ms a ať tě bere s rezervou a zkusí do tebe moc nerejpat (u nás to zabralo, taky jsem před ms byla taková - ze všeho rozladěná).
    Problém č. 2...Víš, já před mým přítelem žila 5 let s chlapem a těch 5 let se prostě nedalo a nikdy nebude možné úplně vymazat. Takže jsem na začátku nového vztahu měla problémy s tím, že jsem třeba koukala na Toulky po Čechách najednou jsem vyhrkla:" Jééé, tam jsme byla s .... tam je to moc hezké" a mého současného přítele to mrzelo, i když pro mě bylo jen holé konstatování...Ale do dnes se zajímám o to, jak se má a jsem ráda za to, že se mu daří, ale srdce už v tom není...Neříkám, že bych byla nadšená z toho, kdyby mi psal, jak ho bodá u srdce, když jí vidí na přechodu, ale je teď s tebou a né s ní.

  • To, že ti říká opilý, že tě miluje, jaksi nic nenaznačuje. To musíš cítit z jeho chování a jednání. Píchnout u srdce ho mohlo, pokud tehdy láska dopadla špatně, ale neměl by ti to říkat, pokud mu na tobě záleží... Mluví o vaší společné budoucnosti ? Chce s tebou sdílet svůj volný čas ? Ozývá se ti častěji on, nebo kontaktuješ ty jeho a nečekáš, až se ozve? Rozum a srdce by ti mělo říct, jestli je opravdu zamilovaný.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist