Jak se vyrovnat s nevhodnou výčitkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373616 6.9.2017 14:42

Ahoj holky, nevím kam se obrátit, tak píšu sem a prosím o názory. jsme s manželem tři roky spolu. vše celkem ok. Nikdy žádná velká hádka. Vždy si v klidu řekneme co a jak. Spíme spolu celkem pravidelně tak jednou týdně (když to jde i častěji) Ale teď jsme nějak načali téma, že se nám na druhém špatně poznává, jestli ten druhý má náladu na sex. A tak já třeba,si myslím, že on nemá a tak to ani nezkusím. No a on pronesl takovou větu, že ho jako málo svádím a že "znám jedinou předehru a to je dát mu ruku mezi nohy" :-( Řekl to možná rozhozený tím rozhovorem...každopádně to řekl a já mám teď problém se přes to přenést.. Nevím co dál.. Budu na to pořád myslet.. Budu nervozní jestli dělám vše jak mám.. ach jo.. jak se přes to přenést? Přece nám to nezničí vztah?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je škoda, že si nepokračovala v rozhovoru. Být tebou tak bych mu řekla, že "mu sáhnu jen mezi nohy" protože od doby co tě odmítl v tom prádle, už nechceš dopadnout stejně. Možná bych mu i trochu vysvětlila jak se žena cítí když ji muž odmítne navíc když se kvůli němu nějak obleče a kdesi cosi. Že to se prostě neodmítá. Jak by si tedy tu předehru od tebe představoval a tam myslím, že by jste už navázali sami. ;-) Zvážila bych jestli to téma nezkusit nahodit znovu. Nahodit, že se tě to trochu dotklo a tak by si v tom chtěla mít jasno. Protože neznám nic horšího než ženskou (mě) když vymýšlí teorie. :-D V každém případě si myslím, že je to jediná cesta jak se z toho oklepat promluvit si s ním. Určitě držím palce ať na to brzy zapomeneš a bereš pozitivně, že víš co tvůj muž chce a nemusí to hledat jinde. :-)

  • A je to pravda? Ja bych naopak.ocenila, kdyby mi chlap takhle naprimo rekl, co mu vadi a nevadi, lepsi,nez kdyby taktne mlcel, bylo by mu hloupe treba rict co ma rad a pak by si to nechal udelat jinde.... Nebojte, dostanete to z hlavy, asi ne hned, ale az emoce opadnou, muzete zacit premyslet nad tim, jake tedy jine zpusoby predehry rozehrat :)

  • Ahoj, tak přes toto bych měla problém se taky přenést. Je určitě dobré slyšet kritiku, ale jakým stylem to řekl, to by mě taky zranilo. Šla bych do rozhovoru na toto téma znova a vysvětlila mu, proč tak začínáš. To se ti taky vůbec nedivím, nechápu, že když tě viděl v sexy prádle a neměl chuť, proč tě neodmílt rovnou...
    U nás to tedy ve většině případů funguje totál neromaticky, ale bez komplikací. Prostě se na rovinu zeptáme, jestli má druhý chuť nebo ne. A pak už může být předehra jakákoli ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist