Jak, se s tím smířit?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183161 14.12.2018 14:21

Ahoj, já vím, že už jsme to sem psala. Ale, opravdu nemám momentálně nikoho, s kým bych to mohla probrat? Měla jsem od přítele, odejít už dávno... Choval se ke mě špatně, už tak rok.
Připouštím, že to je taky moje vina. V poslední době, se to vyhrotilo tak, že mě ignoruje, nemluvíme spolu, neodepisuje mi. Pořád se se mnou rozchází a schází. Říká, že mě nemiluje, pak že zase jo. A já, vážně nevím, jak se od něho odpoutat. Jsem fakt špatný člověk, vím to, díky němu. Ale, vážně si myslím, že bez odborníka se od něj nebudu schopná emocionálně odpoutat. A důvod, proč se nechávám trápit? Je, bohužel ten, že ho stále miluju? A on každej den, příjde s novou technikou, jak mě ještě více zdeptat. A musím, se mu povinně vyhýbat, nesmím mu nic říct. Jsem blbá a můžu, si za to sama. Jen, mě spíš zajímá, nějaká vaše rada.
Děkuji moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud v sobě zatím nedokážeš najít sílu a energii k odchodu, zkusila bych toho odborníka. Bylo by dobré najít někoho, kdo Ti pomůže se na celou tu věc podívat svrchu a objektivněji a kdo Tě podpoří - teď jsi v tom ponořená až po uši a myslím, že celou tu situaci včetně partnera, vidíš velmi zkresleně.
    Dál by bylo dobré mít nějaký život i mimo partnerský vztah - zajít na kafe se starou kamarádkou, věnovat se pravidelně nějakému koníčku - to by mohlo snížit Tvou závislost na partnerovi. To, co popisuješ, je totiž víc závislostí než láskou...přeji hodně síly.

  • Odpověděla jsi si sama. Jsi hloupá když tě to stále táhne v takovymu manipulantovi a ještě k němu chovas nějaký city. Seber se a začni znova.

  • WojKa15.12.2018 6:55

    Jak píšou holky přede mnou, buď zkus toho odborníka a nebo musíš najít dost síly v sobě. Najdi si nějaké hobby a věnuj tomu čas.
    Přesně vím, jak se cítíš. Zažila jsem to, ex-přítel se se mnou rozešel těsně před Vánoci, no, nebudu Ti povídat, jak to bylo hrozný. Myslela jsem, že půjdu skočit z Nuseláku. Ale pak mě můj bratr nabídl, ať za ním odjedu do Anglie, nejlepší rozhodnutí v životě. Prostě jsem se sebrala, dala výpověď v práci, výpověď z nájmu a za 14 dní už frčela pryč. Neuvěřitelně mi to pomohlo. Opravdu bych zkusila nejsou velikou změnu ve Tvém životě.
    (Mimochodem, v UK jsem poznala svého, teď už manžela a máme spolu, po čtyřech letech, tři krásné děti. Takže věř tomu, že i když se zdá situace bezvýchodná, nemusí tomu tak vždycky být.)
    Drž se. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist