Jak se mám jako milenka chovat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #317565 26.11.2016 16:21

Ahoj dámy dostala jsem se poprvé do takové situacemi. Začla jsem se vídat s jedním chlapem který je zadaný (vztah jim už dlouho neklape) tak že já jsem milenka. Vůbec nevím jak se mám jako milenka chovat nikdy jsem v takové situaci nebyla. Prosím poraďte co mám dělat.

  • 26.11.2016 20:55:04 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 26.11.2016 20:55:04 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedělat nikomu madračku, kdo tě má jen na pobavení a nechce s tebou oficiálně být.

  • Uteč!!!!
    Já byla tři roky v takové situaci. Zblblá mladá ( 18) k tomu. Poslední dva roky byl on také zblbly. Fakt mě měl rád a výsledek ? Mám s nim dítě o které nemá zájem a ještě dělá naschvály.. Nyní mám druhou polovičku cítím ze láska je o něčem úplně jiném než s ním a má nás rad.. Pokud chlap hledá milenku hledá pouze matraci. Kterou poté odkopne i kdyby jsi ležela v nemocnici.
    Promin, moje zkušenost..:O=

  • Ze vztah neklape ti nakuka kazdy chlap,protoze by ti neprislo normalni,kdyby klapal a tahal se s tebou. V prve rade si uvedom, ze ty jsi ta,co taha chlapa od nekoho jineho a jednou to nekdo muze udelat tobe. Pak si uvedom,ze jako milenka budes vzdy na druhe koleji a chlap te bude jen vyuzivat kdyz on bude chtit a on bude mit cas. Kdyz ti bude smutno,nikdy neprijde,protoze nebude mit cas,bude se svoji rodinou. A v neposledni rade vetsinou milenky jsou jen na sex,takze s chovej sexualne a bude to ok.

  • Jde o to, co ocekavas. Zda nezávazný sex, kdy si uzijete oba, nebo zda doufas, že se s manželkou rozvede a půjde k tobě.
    Pokud sex-uzivej si dle libosti, pokud se to neprici tvému svědomí, že takhle randis s chlapem, který je ženatý.
    Pokud cekas vztah, tak bych doporučila být velmi obezřetná. 90% Takovyhle chlapů vykládá, jak jim to doma nefunguje a kdyby mělo dojít na lámání chleba a odejít od manželky, hodí přes palubu tebe. Doma mají totiž sve jistě, i když to ne vždy je ideální, a co je lepší než nadávat na kabelku, kterou má doma, jaká je to mezera. Spousta žen na to naletí a čeká a důvěřuje. Zkus se vzit do situace, kdy od ní odejde a totéž bude vykládat o tobě jiné, i když to nebude pravda. Jsou ženy, které to vydrží roky čekat a čekat, čekají zda na ně bude mít čas, zda se s ní rozejde a budou mít plnoprávným vztah, zda spolu (konečně) budou moci mít dítě. A bohužel ani to, že tě někam vezme (třeba i za kamarády) neznamená, že to je tutovka, že je to doma špatný. Bohužel to může být spíš o tom, že kamarádi manželku neznají a tak ji to nikdo nemůže říct druhá věc je, že chlapi spolu drží basů a na kámoše tohle je prasknou. V tomhle postavení sem byla cca 5m než sem dala ultimátum. Hádej jak dopadlo... nejsem na to pyšná, že sem si začala se ženatým, ale je to určitá zkušenost, která je nepřenosná a vím, že se moc nedá věřit, že s tebou zůstane, i když u tebe občas i přespí.

  • terryk26.11.2016 16:32

    Nejsem si jistá, jestli existuje nějaky mustr na to, jak se chovat v roli milenky. Když už teda pominu, že člověk tu roli začne dobrovolně hrat. Kdyby se mi nedejboze něco takového přihodilo, asi bych především chtěla vědět, jak moc setrvala ta role milenky bude. aby člověk pokud možno co nejkratsi dobu ubližoval sobě i jiným.

  • Kazdy ti rekne, dlouho nam to neklape, ja v tom zila 6 let. Nevedlo to nikam clovek se do toho casem zamotá a porad doufá, ztrata casu. A jak se ma chovat? Sex, vecere uzit si nevyjadrovat city, nevypisovat stale zpravy, nedelat gesta prekvapení

  • Pokud ti jde jen o pobavení, tak nic neřeš a užívej si s ním. Pokud čekáš víc, budeš se pak trápit. Většina chlapů od manželky neodejde a to že ti říká, že to neklape...no říct může všechno. Mají děti, dům, hypotéku...? Když jsem chodila na brigádu, byl tam jeden takovej pár, on ženatý, měli děti, dům...a všichni věděli, že jsou s kolegyní milenci. Možná to už je tak osm let, možná víc...oba tam ještě pracují, myslím, že to spolu stále táhnou. On si dál žije svůj život a ona-ted je jí 38 let, bydlí s mámou, za tu dobu neměla žádný vážnější vztah, nemá děti a když se potkáme, tak si stěžuje, jak je to všechno na nic...

  • Jako znam i pripad, kdy zenska s temer uz dospelymi dcerami odtahla chlapa od manzelky s triletym ditetem a chvili na to spolu meli taky dite. Nebo pak pripad kdy i mlady milenec (kolem 25ti) zapricinil rozvod asi ctyricatniku. Ale obvykle je to tak, jak pisou holky. Ja to taky zazila, pres dva roky, nejlepsi sex, co jsem kdy zazila a ano, milovala jsem ho a vim, ze prvni milenka jsem nebyla (jednou mi to v hospode nahodne predhodila kamaradka jeho exmilenky:D ) kazdopadne skoncilo to, prekvapive jsme zustali da se rict prateli, ja mam rodinu, on by dite taky uz par let chtel, ale ta jeho " vyvolena" partnerka ne... ale zustava s ni... takze jak pisi holky, zalezi, co od toho cekas, podle toho se zarid, jestli ti to za to stoji..

  • Marge0130.11.2016 9:08

    Taky jsem byla v takové situaci..problém je, že každé zamilování časem vyprchá...a málokdy ten chlap potom zůstane.Ty se budeš trápit a on zjistí, že už ho to tolik nebere a že vlastně vztah, který má léta s manželkou rozbíjet nechce.. A ty pak budeš nešťastná!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist