Jak se k němu chovat, když on je na mě hnusný?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #286777 10.4.2017 15:21

Ahoj holky, asi se potrebuju vykecat protože už nevím jak dal... s přítelem jsme spolu rok a par dni, ale poslední dobou je nás vztah o ničem. Máme před sebou maturitu a hodně stresu ale trápí mě jeho chování. Je toho spoustu ale někdy na mě bezdůvodně vyjede ze jsem hloupá a výčita mi různé věci a zkazí nám celej den. Vlastně není týden aby jsme se nepohadili. Poslední 2-3 týdny je to tedy i na mě moc, je na mě hnusnej ve škole a chová se ke mně tak jako studené. Dneska ráno jsem ho potkala na schodech a objala ho a on mi nechtěl dat ani pusu a pak jsme se celej den ve škole nebavili a dělali ze se neznáme a to spolu chodíme do třídy.... když jsem mu říkala ze jsem dostala dobrou známku z nějakého testu tak mi řekl ať mu to neříkám ze ho to nezajímá a druhy den za mnou přišel a začal mi vyprávět jak super napsal test na 1a tak. Nebo ode mě chce pomoci s něčím k maturitě a když jsem mu řekla ze i já potrebuju pomoci tak mi řekl ze on se to musí naučit sám a ze neví jestli na mě bude mít čas. Přitom je to jedno téma které potřebujeme oba. Holky co mám dělat ? Ja už tak nějak nemůžu,dělám pro nej první poslední a on není schopnej mi pomoci. A když chci aby mě podpořil tak mi řekne ze ho to nezajímá a cpe mi jen svoje úspěchy a ještě se za to nechá chválit. Nebo třeba se pohádáme a ob mi druhy den píše jestli jsem to dostala ze má strašnou chuť na sex ať prijedu, tak jsem řekla ze ne ze na nej nemám čas ani chuť na sex a dneska se ke mne choval tak hnusne ze jsem to fakt nečekala. Jsem už zoufalá nejhorší na tom je ze se proste vidíme každý den ve škole a do toho stres z maturity, ale stejně bych od něj takové chování jako jeho přítelkyně fakt nečekala. Nevím jak se mám chovat ? Ignorovat nebo proste jak se k němu chovat když on je na mě tak hnusnej ?

  • 10.04.2017 19:42:55 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 10.04.2017 19:42:55 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být tebou tak se nenechám tak ponižovat a vykašlu se na něj. Přece máš nějakou hrdost, ne?On ti za to nestojí a po světě běhá plno chlapů, kteří za to stojí a kteří by tě na rukou nosili :-) Má tě dobývat a ne shazovat... :-)

  • Přesně tak, také bych se na něj vykašlala, i když chápu, že se to líp říká než dělá. Ale podle mě tě spíš využívá. Těží z toho vztahu jen to dobré, ale pro tebe nic dobrého neudělá. To není chlap/kluk do života - tzn. do pohody i nepohody...

  • Francy10.4.2017 15:42

    To už bych ho dávno poslala do zádele, takhle se k holce má chovat její přítel? Ani náhodou, je to pěkný egoista a evidentně má rád, když je jen a jen po jeho. Vztah je o kompromisech, vzájemné pomoci a podpoře. Ani jedno bohužel z tohoto textu necítím. 4 měsíce jsem chodila s podobným blbcem a jak se mi ulevilo, když jsem se s ním rozešla, doporučuji to samé. Maturita je za chvíli, pak už ho neuvidíš a pokud pokračuješ na VŠ, tak se těš na krásný starší inteligentní vysokoškoláky :-D :-)

  • ivcule110.4.2017 18:10

    Vybodni se na něj, časem by se to jen zhoršovalo. Najdeš lepšího.

  • patiperra11.4.2017 10:32

    Máš zapotřebí se sebou nechat vorat? Podle toho co píšeš, tak si tě neváží. Jsi mladá, tak se nenech ponižovat a najdi si někoho, kdo si tě bude vážit a podle toho se k tobě taky bude chovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist