Jak se dostat přes svého ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407023 11.1.2021 23:08

Zdravím.
Už je to 2 měsíce zhruba co jsem se rozešla se svým klukem, oběma nám je 19.
Nevím jak si pomoct, ale mám pořád strašnou tendenci přemýšlet na tom co mohlo a nemuselo být a furt se vracet zpátky v hlavě do časů, kdy jsme byli spolu.. nevím, jak s tím přestat, už jsem nedávno myslela že jsem z toho venku a opět to na mě spadlo, byli jsme spolu rok a půl, rozchod inicioval on ale pak se chtěl vrátit po dvou týdnech ale já už ho zpátky nechtěla protože jsem nedokázala překousnout to že to vzdal, udělal neskutečnou scénu po tom co jsem ho odmítla, přijde mi jako strašně sebestředný a sobecký člověk.. teď si užívá jinde s jinýma holkama, neustále dává na sociální sítě fotky jak mu je skvěle a přijde mi že to ani neřeší, zatímco já která byla vždycky silná teď jen sedím doma a brečím každý večer protože se nějak nedokážu přes to dostat.
Co byste mi prosím poradily? Věřím, že se toto dělo určitě i jiným ženám, každá jsme jednou zažívaly první velkou lásku, ale já jen prostě nevím jak se přes to dostat a přestat na to myslet.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • UŽ to jsou 2 měsíce? Mně trvalo asi 2 roky než jsem se dostala ze své první lásky. Co čekáš, že to půjde hned? Čas to všechno spraví, ale buď trpělivá.

  • macicekkajik12.1.2021 8:35

    Chce to čas a zaměstnat se co nejvíce, aby jsi na to co nejméně myslela. Naučit se být šťastná sama se sebou a bude to lepší a lepší Neboj, ono to přejde. Čas opravdu léčí.

  • Melldeery12.1.2021 8:47

    Čas, čas, čas... Můžeš se zaměřit sama na sebe, odstranit si jej ze sociálních síti, zkratka ho vůbec nevídat. Ale hned to nebude, přijde to časem. Za sebe mohu říct, že já jsem se po nevydařeném vztahu hodně trápila a on vypadal, že je úplně v pohodě, jenže zatímco já se začala vzpamatovávat a konečně jsem vypadala šťastně, on se najednou trápil a chtěl mě zpět... možná že to máme my ženy naopak a nebo je to jen o lidech:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist