Jak sbalit souseda?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411170 23.4.2022 20:25

Dobrý večer, prosím poradíte mi, jak sbalit souseda? Je strašně fajn chlap. Nekuřák.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co třeba pozvat na kafe? Nebo skočit za ním, že ti něco chybí jestli to doma nemá apod. Podle toho , že píšeš "fajn chlap" tak spolu komunikujte. Takže bych to kafe zkusila.
    Jinak uplně normálně jako každýho jinýho chlapa ;-)

  • Normálně bych ho pozvala na kafe, lítat za ním, že se ti něco "náhodou rozbilo" nebo, že ti něco chybí, mi nepřijde moc dospělý :-D A pokud se normálně bavíte, to kafe je ideál. Jestli se bude vymlouvat a odkládat to třeba na dobu neurčitou - zájem nemá, pokud přijme, tak uvidíš, jak se to vyvrbí dál. Nebo jestli se nějak přátelíte, klidně bych mu navrhla, jestli něco nepodniknete spolu, třeba zajít na brusle apod. :-) Dej vědět, jak jsi dopadla. :-)

  • cestovatelkaskocarem25.4.2022 11:06

    Zeptej se ho a pozvi ho na kafe a uvidíš. Jako asi nemá moc smysl dělat z toho vědu, ne? :) Jako chápu, že jsme byli dlouho zavření doma, ale tohle je taková lidská elementární vlastnost. A když nevím, tak se zeptám na internetu. Já jsem nedávno poslouchala od https://progresguru.cz/ jednu audioknihu, která se tím zabývala. A vlastně z toho vyplynulo, jak jsou vlastně lidi líní "sami přemýšlet" a proto se ptají. Tím nemyslím konkrétně vás, ale prostě lidi jako takové. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist