Jak roztáhnout boty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35504 20.9.2012 21:06

Zdravím všechny, je to otázka mimo trochu ale potřebuji to vědět :D Koupila jsem si od jedné holky takovéhle botky http://server3.votocvohoz.cz/images/item_photos/338/604/3386049.jpg, jenže problém je že mě trochu tlačí a pochybuju že na tom na plese vydržím, nemáte nějakej trik jak je roztáhnout?? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus mokrý hadr přez noc... Mělo by to lehce vytáhnout, nebo chodit v tom doma v mokrých ponožkách, ale ať si nesedřeš vlastní kůži.

  • Ještě se doporučuje chodit v tom doma v tlustých ponožkách. Kdysi jsem slyšela i radu s lihem, ale nějak se mi nepovedla praktikovat na vlastních botech :-)

  • Problém je v materiálu, podle fotky bych tipla, že to bude syntetika a ta se vytahuje dost blbě. A to je problém snad všech umělých bot, pokud opravdu perfektně nesedí, tak už se s tím později nedá nic moc dělat. Můžeš zkusit roztahováky (nevím odkud jsi, já mám z IKEA takové úzké do lodiček asi za 30,- Kč) nebo si vezmi tlustou ponožku a snaž se v nich každý den chvilku chodit (ale zas to nepřeháněj, aby sis neničila nohy). Do budoucna radím při koupi umělotin pořádně zkoušet a vybírat, aby dobře padly. A zrovna klasika jako jsou černé lodičky, které budeš využívat hodně a nejsou žádný módní výstřelek na jednu sezónu bych příště doporučila koupit kožené - nikdy nevyjdou z módy, vydrží roky a jsou mnohem pohodlnější a pro nohu zdravější.

  • Já jsem to nedávno také řešila a našla jsem toto a fungovalo to:)
    Pokud potřebujete změkčit nebo roztáhnout jen část boty, potřete příslušné místo, které Vás tlačí, alkoholem nebo lihem. Můžete využít též sprej na roztažení obuvi, který nastříkáte na požadované místo...
    http://magazin.svetbot.cz/90-jak-roztahnout-boty.xhtml

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 203 otázek, kterým se dostalo 271 499 odpovědí a 409 690 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist